5 много готини приложения за iPhone 4

IPhone е най-добрият смартфон там, а iPhone 4 и 4S са настоящите лидери на пазара (докато първият е продал повече устройства от всеки друг телефон в света, вторият е на път да победи този рекорд, очевидно ). С над 500 000 приложения на пазара, със сигурност има много избор за потребителите.

По-долу ще намерите само малка част от някои от най-добрите и най-готините приложения за iPhone 4, които можете да изтеглите и инсталирате в момента. Не забравяйте да ги проверите - ще бъдете изумени от това, което iPhone 4 може да направи за вас!

Adobe Photoshop Express

Както подсказва името, това е софтуерът за редактиране на изображения на Adobe за вашия iPhone - да, сега можете да имате силата на Photoshop в джоба си и да го използвате, за да правите снимки и да ги редактирате по всяко време и навсякъде. Сега, функционалността не се доближава до тази на настолната версия, разбира се, но е достатъчно добра за повечето бързи редакции. Можете да направите снимка и да я завъртите, да я изрежете, да промените нивата на цветовете и експозицията, да приложите различни филтри и ефекти, да добавите граници и текст върху картината и много други. Най-хубавото е, че е напълно безплатно!

[ilink url = ”// itunes.apple.com/us/app/adobe-photoshop-express/id331975235?mt=8 ″ style =” download ”] iTunes [/ ilink]

Драконова диктовка

Докато новият iPhone 4S има Siri, невероятен софтуер за разпознаване на глас, който може да се използва за диктуване на имейли и управление на телефона с помощта на гласа ви, iPhone 4 трябва да изиска за целта приложения на трети страни. Siri всъщност беше на разположение за iPhone 4, но Apple, в своята безкрайна мъдрост, го изключиха (те закупиха приложението от оригиналните разработчици) и вече не работи. Но не се притеснявайте - ако трябва да диктувате имейли, документи или някакви други дълги текстове, Dragon Dictation е чудесна алтернатива - механизмът за разпознаване на реч работи доста добре и приложението е безплатно - какво повече ви трябва?

[ilink url = ”// itunes.apple.com/us/app/dragon-dictation/id341446764?mt=8 ″ style =” download ”] iTunes [/ ilink]

Kindle

След доста дълга битка Amazon най-накрая се поддаде и пусна собственото си приложение Kindle за iPad и iPhone, след като видя, че хората не желаят да ги обменят за отделно устройство, което е само за четене на книги и статии в уеб сайтове. И това е добра новина, тъй като приложението Kindle взема книги направо от Amazon, който е най-големият онлайн магазин за книги - там можете да намерите почти всичко, ново и старо, а закупуването и четенето на книгите е много лесно, две минути и вие вече четете първата глава.

[ilink url = ”// itunes.apple.com/us/app/kindle/id302584613?mt=8 ″ style =” download ”] iTunes [/ ilink]

Dropbox

Dropbox е чудесна услуга, която ви позволява да качвате вашите файлове в онлайн пространство за съхранение, като същевременно съхранявате копия от тях на всяко устройство, което изберете и инсталирате клиента. Така че можете да имате документ, който започнете да пишете на вашия лаптоп и да направите някои довършителни щрихи на вашия iPhone - след това той се записва с редакциите както на вашия телефон, лаптоп, така и на онлайн сървъра, което е доста удобно, тъй като никога загубите достъп до важни файлове. Разбира се, с iOS 5 получавате iCloud, подобна услуга от самите Apple, но никога не е лошо да имате множество опции, особено когато Dropbox е безплатен.

[ilink url = ”// itunes.apple.com/us/app/dropbox/id327630330?mt=8 ″ style =” download ”] iTunes [/ ilink]

SNES емулатор

Ако сте израснали в ерата на Nintendo ES и Super Nintendo ES, определено ще ви хареса това приложение. С помощта на емулатора можете да играете всякакви игри за тези стари конзоли, направо на сензорния екран на вашия iPhone! Лошата новина е, че може да се наложи да направите джейлбрейк на телефона, което може да не е осъществимо за някои хора, но ако не се страхувате да експериментирате (и да загубите гаранцията), можете да опитате.

Има много други страхотни и уникални приложения за iPhone - ако искате да ги намерите, просто направете търсене на пазара на iTunes, сигурен съм, че ще получите много резултати. Междувременно не забравяйте да разгледате приложенията, изброени по-горе - няма да бъдете разочаровани!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found