Най-добрите приложения на Apple Watch за ученици

Независимо дали сте в гимназия или колеж, инструментите, които могат да ви помогнат да успеете като ученик, са в изобилие. Така че, ако притежавате Apple Watch, защо не сложите някои от тези инструменти направо на китката си за бърз и лесен достъп?

За планиране на деня или седмицата, търсене на информация и учене с просто докосване, това са едни от най-добрите приложения на Apple Watch за ученици.

Свързани :

 • Получете кратък старт през деня си с тези 5 страхотни приложения на Apple Watch
 • Подобрете опита на iPhone App с тези приложения на Apple Watch
 • Ето как можете да проверите кога е пристигнало съобщение на вашия Apple Watch
 • Как да работите с гласови бележки на вашия Apple Watch

Планирайте часове и задачи с плановици

Тази година може да носите пълен товар или просто да се справите с няколко курса. Така или иначе, трябва да следите времето на уроците, заданията и изпитите, докато управлявате външни задачи като работа и социален живот.

Студентските планиращи са едни от най-ценните приложения, които можете да използвате, за да управлявате всичко това и тези опции са идеални за вашия Apple Watch.

iStudiez Pro Легендарно планиране

iStudiez Pro на Apple Watch

За пълен студентски планер със страхотни функции, вижте iStudiez Pro. Вземете своя iPhone и въведете вашите класове, инструктори, задачи, изпити и други. Можете не само да видите графика си, но и когато имате свободно време.

 • Вижте какво има на чинията ви за текущия и следващия ден с часове, номера на стаи и инструктори.
 • Преглеждайте предстоящите задачи и планираните изпити, за да сте винаги подготвени.
 • Превключвайте между изглед на списък и мрежа за вашите елементи, като използвате Force Touch.

Никога няма да пропуснете клас или задача, ако използвате iStudiez Pro на Apple Watch. Освен това броят на функциите, които ви помагат през учебната година на iPhone, е впечатляващ. Разполагате с интеграция с календари, проследяване на степен и GPA, информация за клас и инструктор и много други.

Приложението iStudiez Pro Legendary Planner се предлага безплатно в App Store за iPhone, iPad, Apple Watch и Mac. Ако се интересувате от мултиплатформена облачна синхронизация, можете да разгледате опцията за абонамент в приложението.

myHomework Студентски Планер

myHomework на Apple Watch

Друг чудесен студентски планер за Apple Watch е myHomework. Добавете вашите класове, график и инструктори и след това включете тези най-важни задачи в приложението за iPhone. След това отворете myHomework на Apple Watch, за да сте сигурни, че сте в крак с всичко.

 • Преглеждайте задания с дати, класове и часове.
 • Вижте подробностите за заданието, които сте включили като бележки и инструктори.
 • Маркирайте заданията си като завършени, като използвате Force Touch.

Ако вашите инструктори използват Teachers.io, това наистина е задължително приложение, защото можете да видите съобщения и новини, които те споделят. За повече от вашите задания, myHomework съхранява календара ви, подробности за класа и много други,

Приложението myHomework Student Planner се предлага безплатно в App Store безплатно за iPhone, iPad, Apple Watch и Mac. За многоплатформено синхронизиране, уеб достъп и атрактивни теми можете да проверите покупките в приложението.

Получавайте информация бързо с референтни приложения

Независимо дали трябва бързо да получите определението или правописа на дума или да си напомните нещо, което често забравяте, референтните приложения за Apple Watch са просто удобни. И тези две опции ще ви помогнат по всяко време и навсякъде.

Речник Merriam-Webster

Речник Merriam-Webster на Apple Watch

В Apple Watch получаването на дефиниция на дума или правопис не може да бъде по-лесно, отколкото с приложението Merriam-Webster Dictionary.

 • Отворете приложението, докоснете бутона, изговорете думата и след това вижте подробностите.
 • Вижте дефиницията, произношението, част от речта и правописа точно като физически речник.
 • Запазете думи с Force Touch и след това незабавно ги отворете в секцията „Любими“ на приложението iPhone.

Не осъзнавате колко удобно може да бъде речникът, докато не ви потрябва. Така че, пригответе се за клас с прост инструмент за търсене на думи като Речник Merriam-Webster.

Приложението Merriam-Webster Dictionary се предлага безплатно в App Store за iPhone, iPad и Apple Watch. Можете да премахнете рекламите на iPhone или iPad с приложението Merriam-Webster Dictionary Pro, ако искате.

Джаджа за измамнически таблици

Уиджет за Cheatsheet на Apple Watch

Има ли неща, които трябва да запомните, за да не ги забравите? Може би това е номер на класна стая, как се произнася името на инструктора ви или че класът се премества временно на ново място. Това са ситуации като тази и много други, когато имате нужда от приспособлението за Cheatsheet.

Приложението на вашия iPhone може да се използва във вашия център за уведомяване, за да видите набързо неща, от които се нуждаете. А на Apple Watch това е още по-просто, защото не само можете бързо да отворите приложението и да видите от какво се нуждаете, но можете да използвате усложнение и да го поставите точно на лицето на часовника си.

 • Прегледайте всичките си мами на основния екран на приложението и докоснете едно, за да редактирате, преместите го в горната част на списъка, премахнете от усложнението или го изтрийте.
 • Добавете нови мами с диктовка или драсканица и включете икона.
 • Опреснете или добавете мами, като използвате Force Touch.

Приспособлението за Cheatsheet е много полезно за много сценарии и за тези неща, които абсолютно не можете да забравите.

Приложението Cheatsheet Widget се предлага безплатно в App Store за iPhone, iPad, iMessage и Apple Watch. Можете да премахнете рекламите на iPhone или iPad и да отключите допълнителни функции като iCloud sync с еднократна покупка в приложението.

Учете навсякъде с приложения за флаш карти

Когато мислим за флаш картите като учебни инструменти, обикновено ги помним от началното училище. Но флаш картите са отлични за изучаване на всяка възраст и почти всяка тема.

За бърз начин да се тествате с поглед към китката си, разгледайте тези приложения за флаш карти за Apple Watch.

Флаш карти от NKO

Flashcards от NKO на Apple Watch

С Flashcards от NKO можете да използвате Apple Watch, за да изучавате декове, които създавате или импортирате на вашия iPhone. А в Apple Watch има дори повече функции, отколкото вероятно бихте си помислили.

 • Направете бърз преглед, където виждате предната част и просто докоснете, за да видите отговора на гърба на картите.
 • Разгледайте списък с карти, където просто докоснете за отговор за всяка една.
 • Използвайте букви, за да изписвате думи в тестето на карти, което е чудесно за изучаване на езици.
 • Играйте игра на бърз мач, където сдвоявате думите и отговорите.

След като изтеглите Flashcards от NKO и подготвите своите тестета, използването им на Apple Watch е парче торта. Отворете палубата, докоснете бутона Watch в долната част на екрана и активирайте плъзгача за Use On Watch .

Приложението Flashcards by NKO се предлага безплатно в App Store за iPhone, iPad и Apple Watch. Ако искате да надстроите и да получите допълнителни игри и инструменти, можете да разгледате опциите за абонамент в приложението.

SmartCards + Повторение на интервал

SmartCards + на Apple Watch

Друго добро приложение за флаш карти е SmartCards +. Започнете с вашия iPhone, като създавате или импортирате тестета с карти. След това използвайте Apple Watch за удобен преглед в движение.

 • Вижте вашите тестета с тези, които имат нови елементи и са готови за преглед.
 • Прегледайте страна първа, докоснете, за да видите отговора на страна две, и ако сте правилни, докоснете отметката.
 • Проверете статистическите си данни, за да видите колко верни отговора сте получили заедно с процента на изземване.

Статистическите данни от вашия Apple Watch са налични и в приложението за iPhone, така че можете да следите колко добре се справяте от всяко устройство. И няма нищо специално, което трябва да направите, за да се покажат тестетата с карти на китката ви. Тези, които имате в приложението, ще бъдат там, когато сте готови за тях.

Приложението SmartCards + Spaced Repetition се предлага в App Store безплатно за iPhone, iPad и Apple Watch. Ще получавате 25 ежедневни отзива, но можете да отключите неограничени отзиви с опцията за абонамент в приложението.

Готови ли сте да разгледате тези приложения на Apple Watch за студенти?

С плановик, справочен инструмент и приложение за флаш карти можете да бъдете една крачка напред, когато започне учебната година, или да получите повече помощ през семестъра.

Ще проверите ли едно или повече от тези приложения на Apple Watch за ученици? Или може би имате такъв, който бихте искали да споделите с нашите читатели? Чувствайте се свободни да коментирате по-долу!

И не забравяйте, че винаги можете да ни ударите в Twitter или Facebook.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found