Bluetooth не работи на iPhone 5

Всички iDevices имат значителна разлика от другите устройства. Тоест тяхната собствена Bluetooth технология. Само потребител на iDevice може да се свърже с друг потребител на iDevice и никое друго устройство не може да се свърже с него. Bluetooth е от съществено значение в ежедневния ни живот, тъй като често се налага да прехвърляме важни файлове чрез Bluetooth. Но ако Bluetooth системата на вашето устройство е повредена, ще трябва да се сблъскате с много проблеми.

Забелязахме, че някои потребители на iPhone 5 са ​​изправени пред проблеми с Bluetooth. Много от тях публикуваха за това във форума за дискусии на Apple. Нашите експерти са намерили някои решения за различни видове възможни причини за този проблем с Bluetooth. Просто ги проверете.

Решения

Метод 1:

 1. Включете iPhone
 2. Отидете в Настройки
 3. Изберете опцията „Общи“
 4. Изберете настройката „Bluetooth“. Под настройките на Bluetooth направете видимостта на телефона като „Показва се на всички“.
 5. Рестартирайте мобилния телефон
 6. Сега опитайте да отворите Bluetooth.

Метод 2:

 1. Отидете в Настройки
 2. Отидете на General
 3. Включете Bluetooth на вашия iPhone
 4. Включете опцията Bluetooth на устройството, което искате да свържете с вашия iPhone
 5. Докоснете Устройствата
 6. Изберете Устройството от списъка с устройства, към което искате да се свържете
 7. Оттам ще видите опцията Общи настройки
 8. Потърсете Bluetooth настройки
 9. Нулирайте ги

Ако случайно този метод не работи, можете също да нулирате всички настройки на вашия iPhone и ще получите резултата. Но не е нужно да се притеснявате, защото няма да загубите нищо от съдържанието за това.

Ако някой от тези методи няма да работи, това може да се дължи на факта, че Bluetooth на вашия телефон или другото устройство вече не работи. Ако това се случи и имате гаранция, занесете телефона в Apple Store за ремонт.

Ако се сблъскате с някакъв проблем, свързан с Bluetooth във вашия iPhone 5, следвайте тези стъпки възможно най-скоро. Най-добър късмет!

Повече ▼:

 • Bluetooth не работи на iPhone или iPad, поправете
 • Настройките на Bluetooth не работят, оцветени в сиво, поправете

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found