Как да използвам Digital Touch със съобщения в iOS 10

С новото приложение Messages в iOS 10, Apple добави множество нови функции и персонализации за потребителите на iMessage. Една от тези нови функции, поети от Apple Watch, е Digital Touch.

Digital Touch на Apple Watch ви позволи да използвате специфични за часовника функции, като Force Touch и мониторинг на пулса, за да изпращате повече лични съобщения, като например да изпращате на някого действителния си пулс.

Digital Touch на iOS 10 наистина е по-скоро да се забавлявате с приятели, тъй като по същество е редактор за предварително намаление, вграден в Messages. Няма мониторинг на сърдечната честота и 3D докосването няма да повлияе на вашите съобщения.

И все пак има много общо с Digital Touch. Ето как да го използвате:

Повечето от новите функции в Messages се показват до текстовото поле над клавиатурата. Там ще видите три бутона: един за камерата, един за цифрово докосване и един за App Store.

След като щракнете върху Digital Touch, ще получите мини цифров сензорен лист с някои основни инструкции, превключвател на цветове и опция за запис на видеоклип от себе си. Кликването върху стрелката долу вдясно ще стартира пълното изживяване с Digital Touch.

Тук можете да редактирате снимки и да добавяте снимки към вашите редакции. Задържането с два пръста ще направи сърдечен ритъм, а изтеглянето на тези два пръста ще разбие сърцето. Задържането с един пръст ще създаде „крановете“, които могат да бъдат намерени в watchOS, а рисуването работи както обикновено.

Щракването върху камерата в долния ляв ъгъл ще ви позволи да запишете нов видеоклип или картина за редактиране.

След като съобщенията ви бъдат изпратени, получаващият потребител може да ги преглежда точно както сте ги нарисували, с възпроизвеждане на точно това, което сте направили.

Digital Touch ще стартира заедно с новото приложение Messages с iOS 10 тази есен, но можете да го изпробвате днес с iOS 10 Beta Program. За да научите повече за инсталирането на бета версии, прочетете нашето ръководство.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found