Как да затворите всички страници на Safari наведнъж на iPhone

Искали ли сте някога да затворите всички страници в Safari наведнъж на вашия iPhone? Отварянето на твърде много страници в телефона ви може да забави работата на вашето устройство. Затварянето на всички страници една по една чрез плъзгане по тях все още е бърз процес, но това може да ви досади. За да организирате страниците си и да започнете отначало, може да искате да затваряте от време на време всичките си отворени страници. Имайте предвид, че към момента няма директен начин да затворите всички страници наведнъж. Но има трик да затворите всички страници, като използвате режима за частно сърфиране. Ето как:

1. Отворете приложението Safari

2. Докоснете иконата Tabs (или страници) в долния десен ъгъл, където можете да видите всичките си отворени страници в Safari, включително, ако имате, вашите iCloud раздели и страници на другите ви устройства.

3. Докоснете Частно

4. Сега ще бъдете попитани дали искате да „Затворите всички страници?“ Докоснете Затвори всички. Всички страници ще бъдат затворени, но вие също ще започнете да използвате режима за частно сърфиране.

5. За да излезете от този частен режим, докоснете иконата Страници и след това Частен.

Обърнете внимание, че описаните по-горе стъпки ще затворят всичките ви отворени страници на вашия iPhone. Но очевидно не затваря разделите и страниците на iCloud. Също така имайте предвид, че същият метод работи, ако искате да затворите всички отворени раздели в Safari на iPad.

Свързани: Safari Do Not Track 

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found