Най-добрите приложения за пътуване на Apple Watch за следващото ви пътуване

Независимо дали пътувате редовно за бизнес или от време на време за удоволствие, вашият Apple Watch може да улесни пътуването ви. Можете да проследявате полети, да проверявате хотели и да планирате предварително, всичко от китката си, без да изкопавате вашия iPhone.

Подгответе се за следващото си бизнес пътуване, семейна почивка или бягство през уикенда с тези приложения на Apple Watch за пътуване.

Проследяващи полети

Проследявайте полетите си, за да сте сигурни, че сте в крак с времето, закъсненията, портите и терминалите.

Приложение във въздуха

Приложение във въздуха на Apple Watch

С App in the Air на Apple Watch можете да видите полета си през всяка стъпка от процеса. Започнете с Чекиране и след това плъзнете, за да видите Качване, Излитане, Кацане и изглед на маршрута. Можете да видите портата, терминала, времевата линия и вашия списък за опаковане.

На iPhone приложението ви позволява да резервирате полети, да добавяте опции към Siri и да преглеждате лесно всичките си пътувания.

App in the Air се предлага безплатно в App Store с опции за покупка в приложението за предупреждения за полети в реално време, известия за натискане и премахване на реклами.

FlightStats

FlightStats на Apple Watch

За още един страхотен полет за проследяване на китката ви, проверете FlightStats. Преглеждайте пътуванията си с номера на полети, дати, часове и летища. Можете също така да видите приблизително време на заминаване и пристигане с подробности за терминала и портата и закъснения, когато е приложимо.

На iPhone можете да търсите полети по летище, авиокомпания, дата, маршрут или полет. Проследявайте пътуванията си, проверявайте информация за летището и споделяйте подробности за полета.

FlightStats се предлага безплатно в App Store.

Хотелски помощници

Намерете хотел в движение или проверете съществуваща резервация с тези приложения за настаняване.

Hotels.com

Hotels.com на iPhone

С Hotels.com можете да видите резервациите си в Apple Watch с карта на местоположението и подробности. Ако се регистрирате за Hotels.com Rewards, можете също да проверите точките си на китката си.

На iPhone можете да търсите отстъпки, да намирате места наблизо, да разглеждате оферти в последния момент, да правите резервации и да плащате с Apple Pay. Приложението също така предлага преки пътища на Siri, известия за чекиране и пътеводители след като резервирате.

Hotels.com се предлага безплатно в App Store.

Airbnb

Airbnb на iPhone

Airbnb е друго чудесно приложение за настаняване с полезни функции на Apple Watch. Прегледайте и резервирайте място на iPhone и след това комуникирайте с хоста на китката си.

С Airbnb на iPhone можете също да проверите интересни преживявания, места за престой и приключения. Запазете пътуванията си, проверете входящата поща на приложението си, прегледайте известията, настройте начините на плащане и др.

Airbnb се предлага безплатно в App Store.

Планери за пътувания

Ако харесвате инструменти, които ви помагат да планирате всички части от пътуването си на едно място, тези приложения са за вас.

TripIt: Планер за пътуване

TripIt на Apple Watch

С TripIt можете да проследявате всичките си планове за пътуване, включително полети, настаняване, коли под наем и срещи. Създайте своя маршрут на iPhone и след това го прегледайте на вашия Apple Watch. От дейности до концерти до театър, можете лесно да видите всички детайли.

На iPhone можете също да разгледате статистиката си за пътуване заедно с предстоящите и предишните си пътувания. Така можете бързо да видите колко държави или градове сте посетили и броя на пътуванията, които сте предприели, за готин дневник за пътуване.

TripIt: План за пътуване е достъпен в App Store безплатно с покупка в приложението за про версията, която ви дава точка за проследяване, интерактивни летищни карти, тарифа за билети и др.

Каяк

Каякът ви помага да планирате цялото си пътуване от полети до хотели до коли под наем с полезни оферти и отстъпки. Подобно на TripIt, просто създайте пътуването си с дейности, събития, резервации и други на вашия iPhone, след което прегледайте всичко на вашия Apple Watch.

С Kayak на iPhone можете също да свържете имейла си за пътни съобщения, да добавите пряк път на Siri и да изследвате или търсите места за посещение.

Каяк на Apple Watch

Каякът се предлага безплатно в App Store с тонове допълнителни функции безплатно.

Други полезни приложения за пътуване на Apple Watch

За повече помощ, когато пътувате, разгледайте тези допълнителни приложения на Apple Watch.

iTranslate Converse на Apple Watch
  • iTranslate Converse (Безплатно с IAP): Докоснете и задръжте, за да говорите; издание за превод на 38 езика.
  • Валута (безплатно с IAP): Преобразувайте валути офлайн и получавайте обменни курсове за над 150 валути и държави.
  • Roadtrippers (Безплатно с IAP): Открийте забележителности, живописни точки, национални паркове и други места за посещение.
  • Citymapper (Безплатно): Преглеждайте транзитни карти и заминавания в реално време в избрани райони по света.
  • Sygic Travel Maps офлайн (Безплатно с IAP): Вземете офлайн карти по целия свят, организатор на пътувания, градски водачи и вижте обиколки и дейности.

Безопасни пътувания!

Този списък с най-добрите приложения за пътуване на Apple Watch съдържа малко от всичко. Надяваме се, че едно или повече ще направят следващото ви пътуване по-лесно.

Използвате ли вече едно от тези удобни приложения за пътуване за Apple Watch? Или може би виждате нов тук, който планирате да изпробвате? Така или иначе, уведомете ни по-долу и безопасни пътувания!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found