Как да използвам преписи на гласова поща в iOS 10

Заедно с поредица от други основни промени в приложението Телефон в iOS 10, Apple създаде нова функция за улесняване на гласовата поща.

Една от първите основни функции на iPhone позволява на потребителите да преглеждат гласовите съобщения поотделно и да отговарят, без никога да напускат телефонното приложение или да се обаждат на машина. Тази функция, наречена визуална гласова поща, е на iPhone от ден 1 и все още не се среща често извън екосистемата на iPhone.

Една от новите функции на iOS 10, визуалната гласова поща, се надява да разшири още повече лекотата на гласовата поща на iPhone с транскрипти на гласова поща. Функцията на теория ще ви позволи не само да преглеждате гласовите съобщения поотделно, но и да четете казаното от тях, вместо да слушате оригиналното съобщение.

Ето как да използвате преписи на гласова поща в iOS 10

Използването на преписи на гласова поща е изключително просто, тъй като е включено по подразбиране. За да ги използвате, отворете приложението за телефон и преминете към гласова поща. Там докоснете някое от съобщенията. Или ще видите „транскрипцията не е налична, или ще видите транскрипция:

Ще видите и опция за отбелязване дали транскрипцията е свършила добра работа. Според моя опит това е направено достатъчно добре, за да се разбере какво се случва, но рядко прави цялото съобщение правилно.

Хората обичат да оставят гласови съобщения, но не обичат да получават гласови съобщения. Има и разлика в поколението, когато става въпрос за гласова поща. Възрастните хора обичат гласовата поща, докато по-младите предпочитат текстова комуникация. Тази функция за транскрипция на iOS 10 ще преодолее тази празнина.

Преписването на гласова поща е особено удобно за собствениците на фирми и служителите, които често са на срещи или в движение и трябва да проверят гласовата поща, без да прослушват цялото съобщение. С транскрипцията на гласова поща можете да разберете спешни обаждания от молби / телемаркетинг и всичко между тях.

Визуалната гласова поща е ключова характеристика на системата iOS 10. Научете за всички други полезни функции на iOS 10 и как да ги използвате на вашия iPhone и iPad, като прегледате нашето ръководство.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found