Как да деактивирам macOS High Sierra Upgrade Notifications

Само аз ли съм или тези ежедневни известия за надграждане за надстройване до macOS High Sierra досаждат от вас? Всеки път, когато включа моя MacBook (2017,), той веднага се стартира с онова раздразнително известие на High Sierra, за да надстрои до High Sierra, за да мога да се насладя на най-новите технологии и усъвършенствания. И дори се появява на моя iMac (2015 с Fusion Drive,), който самата Apple препоръчва да НЕ актуализира до High Sierra. И наистина НЕ ИСКАМ да надстроя до macOS High Sierra точно сега на някой от моите Mac! 

Не можете да затворите или отхвърлите надстройката на High Sierra?

Най-лошото от всичко е, че изглежда няма начин да го затворите за постоянно. Единствените му опции са Инсталиране и Детайли, няма наличен бутон Отхвърляне или X. Кликването върху Install очевидно започва да се изтегля и инсталира High Sierra, така че това не е опция. А Детайли просто отварят Mac App Store. Нито една от двете опции не предлага начин за постоянно премахване на това известие за надстройка на High Sierra от повторното появяване при следващия старт на Mac. Това, което наистина искам, е постоянен начин да спра изобщо да не се показват известия с висока сиера. 

И така, какво трябва да направи едно момиче, за да се отърве от това проклето нещо?

За щастие, след като най-накрая се разболях от това изскачащо известие в продължение на месеци, реших, че имам достатъчно и намерих някои начини да го изключа окончателно - имам предвид за постоянно. И е доста лесно, макар че определено НЕ е очевидно.

Вариант №1: Деактивирайте известието за надстройка на High Sierra чрез Mac App Store

Защо Apple прави най-простите неща толкова трудни за откриване? След като прекарах много време в изпробване на неща, попаднах на най-лесните решения, направени в Mac App Store.

 • Кликнете върху опцията Подробности за известия на Mac OS High Sierra ИЛИ просто отворете Mac App Store
 • Изберете раздела Актуализации от списъка с опции на страницата на App Store
 • В банера за macOS High Sierra щракнете с контролен бутон навсякъде в банера
 • Изберете Скриване на актуализацията и бинго, няма повече известие! 

Вариант # 2: Обичате DYI? Нека го използваме!

Някои хора на Mac просто обичат ръчното управление на своите Mac. Така че за ya'll, опитайте този и вижте дали той изтрива това известие High Sierra завинаги.

Отворете MacintoshHD (или каквото и да сте нарекли вашето операционно устройство)

 • Отворете папката Library (това не е в библиотеката на вашия потребителски акаунт, а по-скоро най-високото ниво)
 • Намерете папката Bundles и я отворете
 • Намерете файла с име OSXNotification.bundle
 • Изхвърлете го в кошчето си ИЛИ ако се притеснявате за изтриване, го изхвърлете някъде другаде (като вашия работен плот), където по-късно можете да го изтеглите, ако е необходимо
 • Рестартирайте и вижте дали известието е изчезнало!
 • Изпразнете кошчето, ако няма проблеми при премахването на този файл

Каква е сделката с тези известия на macOS все пак?

Както си спомням, по-ранните версии на macOS или OSX не са имали това постоянно уведомяване за актуализиране на вашата операционна система. И след малко четене се оказа, че паметта ми наистина е точна.

Ето какво става. Според Apple, за хора, използващи OS X El Capitan v10.11.5 или по-нова версия, „High Sierra удобно изтегля във фонов режим, което прави още по-лесно надстройването на вашия Mac. Когато изтеглянето приключи, получавате известие, че High Sierra е готова за инсталиране. "

Разбивайки това за нас, неспециалистите, Apple по подразбиране действително изтегля, но НЕ инсталира най-новия macOS във вашата система, без дори да ви пита дали го искате! Това се дължи на настройка в системните предпочитания на App Store, която автоматично изтегля новодостъпни актуализации във фонов режим - И ви уведомява, когато тези актуализации са готови за инсталиране. Втората част от процеса е отговорна за тези досадни известия за надграждане!

Променете настройките си по подразбиране в App Store

Както споменахме, това автоматично изтегляне във фонов режим е настроено на ON по подразбиране, когато инсталирате или актуализирате вашия macOS. За щастие изключването на тази настройка е безболезнено и лесно!

Изключете автоматичното изтегляне във фонов режим

 • Отворете системните предпочитания (под иконата на Apple горе вляво)
 • Изберете App Store
 • Премахнете отметката от Изтегляне на нови налични актуализации във фонов режим  
  • Уверете се, че Инсталиране на актуализации на приложения и Инсталиране на актуализации на macOS не са проверени
  • Оставете инсталирани системни файлове с данни и актуализация на защитата проверени

Съвети за читатели  

 • Ако получите известие за надстройка на macOS High Sierra, просто натиснете Подробности. Това отваря приложението App Store. След това просто затворете приложението. Presto известието High Sierra изчезна! Apple казва, че се опитват да улеснят нещата, докато всъщност го правят твърде сложен!
 • Можете да използвате терминалната команда  sudo mv /Library/Bundles/OSXNotification.bundle ~ / Documents / и  след това да въведете вашата администраторска парола за потвърждение. След това рестартирайте вашия Mac. Тази команда изненадва всички известия на macOS, които се движат напред
 • Няма начин да затворите, скриете или отхвърлите известията за надстройка на High Sierra. Затова вместо това изтеглете инсталатора. Когато този прозорец на инсталатора се отвори, затворете го, вместо да продължите с инсталирането на High Sierra. Това означава, че всички инсталационни файлове са във вашата папка Applications (за мен това са малко над 5 GB данни.) Отървах се от това досадно известие, като изпълних тези стъпки

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found