Apple пуска iOS 9.2.1 и OS X 10.11.3 днес

Apple пусна iOS 9.2.1 днес. По-голямата част от актуализациите са фокусирани върху актуализации на защитата и някои корекции на грешки, които се прилагат за корпоративни потребители. Проблемът с източването на батерията все още не е фиксиран в тази актуализация, тъй като Apple продължава да проучва този проблем, както призна публично миналата седмица.

iOS 9.2.1 вече може да бъде достъпен чрез опцията „Актуализация на софтуера“ в официалното приложение за настройки на iOS. В своите бележки за изданието Apple разкри, че iOS 9.2.1 поправя проблем, който може да предотврати завършването на инсталирането на приложението при използване на сървър за управление на мобилни устройства.

Това, което е известно като този път, е, че Apple продължава да работи по основни актуализации и надстройки до iOS 9.3. Понастоящем това е в бета версия и би трябвало скоро да бъде достъпно за публично пускане, след като проблемите бъдат решени след тестването от разработчика.

Днес Apple пусна и OS X 10.11.3 за обществеността. Това е актуализация на операционната система El Capitan, която беше пусната за първи път на 30 септември. Актуализацията включва

Актуализацията на OS X 10.11.3 може да бъде изтеглена от Mac App Store. Той е достъпен за всички потребители на OS X El Capitan.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found