Как да поправим син екран на смъртта в iOS 9 за iPhone и iPad

Не са много хората, които са чували за синия екран на смъртта на iPhone. Проблемът започна от iPhone 5 и сега се разпространява в iPhone 6 и 6s.

Всички преди сме виждали или виждали белия или черния екран, нали? Синият екран на смъртта обикновено се случва в Windows 10 и други операционни системи, така че няма точно решение на този проблем в Apple iPhone. Компанията пусна една или две актуализации на фърмуера, за да разреши проблема, но не трае дълго, докато потребителите на iPhone не го видяха отново благодарение на безкрайния цикъл на зареждане.

Въпреки че няма точно решение на този проблем, ние открихме някои потенциални поправки, които можете да опитате.

Влезте и излезте от режим на възстановяване

За проблеми, които са неразрешими чрез приложението Настройки, обикновено се обръщам към режим за възстановяване за помощ. Някои от вас може да се плашат от термина, но това не е голяма работа. Съжалявам, че сте попаднали в този режим случайно, но този път това ще бъде вашият приятел.

Стъпка 1: Изтеглете ReiBoot, безплатен инструмент от Tenorshare

Стъпка 2: Отворете софтуера и свържете вашия iPhone към компютъра

Стъпка 3: След като ReiBoot открие вашето устройство, щракнете върху бутона Въвеждане на режим за възстановяване

Стъпка 4: Изчакайте няколко минути и устройството ви трябва да бъде изключено и сега ще видите икона на кабел и iTunes на устройството

Стъпка 5: Върнете се към софтуера и кликнете върху Exit Recovery Mode

Отново изчакайте 2 минути, докато вашият iPhone се рестартира. Синият екран на смъртта трябва да изчезне сега. Предлагам ви да запазите този инструмент, в случай че в бъдеще се случи нещо, което не можете да разрешите в самото устройство.

Принудително рестартирайте вашия iPhone

Ако нямате достъп до компютър или не искате да се ангажирате с някакви инструменти, има друг лесен начин за решаване на този проблем. Натиснете и задръжте едновременно бутона Power + Home, запазете го така за 10 секунди или докато не видите логото на Apple. Съобщава се, че това е помогнало на много потребители бързо да излязат от синия екран на iOS.

Синият екран на смъртта (BSOD) на iPhone понякога се появява по време на надстройка, понижаване, причинено от повредени приложения или просто при зареждане на устройството. Надяваме се, че едно от решенията, публикувани по-горе, ще ви помогне да върнете нормалния си iPhone или iPad.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found