Как да започнете да използвате безплатния си 1-годишен абонамент за Apple TV +

Новото начинание на Apple - Apple TV + е друг пример за това как Apple насочва вниманието си към услуги, като същевременно запазва хватката си върху хардуера.

За да започнете да гледате Apple TV +, отворете приложението Apple TV на съвместимо устройство. Отидете в раздела Гледайте сега или потърсете AppleTV +, стартирайте пробния си период и влезте с вашия Apple ID. Потвърдете информацията си за плащане, приемете условията и започнете да гледате съдържание на Apple TV +! Това е толкова лесно.

По време на събитието за обявяване на iPhone, Apple за първи път излезе на сцената, за да въведе ценообразуване за новите стрийминг услуги. Само с $ 4,99 на месец, с някои големи ексклузивни предавания, TV + може да поеме Netflix и Hulu за нула време.

Как да получите безплатно Apple TV + за една година

Но Apple не спря само да обяви ново шоу и цените. Компанията сподели и безплатна едногодишна промоция, която започна на 1 ноември, датата на стартиране на Apple TV +.

За да видите офертата да се показва във вашето телевизионно приложение, влезте с вашия Apple ID на това ново устройство.

Само имайте предвид, че трябва да заявите безплатната си оферта за Apple TV + в приложението Apple TV в рамките на 3 месеца след първата настройка на новото ви устройство

 • За хората, закупили ново устройство преди стартирането на Apple TV + на 1 ноември , имате 3 месеца, започващи от 1 ноември, за да осребрите безплатната си оферта - така че 1 февруари 2020 г. е вашият труден краен срок да се регистрирате!

Кои устройства на Apple отговарят на условията?

Тази промоция осигурява едногодишен безплатен абонаментен период за Apple TV + за почти всяко ново устройство на Apple, закупено след 10 септември. И не, няма да се налага просто да купувате устройството от Apple, тъй като избраните оторизирани дистрибутори също са включени в промоцията.

Що се отнася до това кои устройства отговарят на условията за тази промоция? Списъкът е доста дълъг, така че ще го направим кратък и сладък.

 • Всеки нов iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV или Mac, способен да работи с най-новите iOS, iPadOS, tvOS или macOS.
 • Трябва да бъде закупен след 10 септември от Apple или оторизиран от Apple дистрибутор.

Това е фантастичен начин да привлечете повече потребители на борда с тази нова услуга за стрийминг. Включването на цяла година, която се равнява на почти 60 долара, е невероятна промоция.

Регистрирахте се за абонамента си за Apple TV +? Как да го гледате на вашия телевизор

За да гледате действително съдържанието на Apple TV Plus на вашия телевизор, трябва:

 1. Хардуер, който има достъп до телевизионното приложение на Apple (като Apple TV, Roku, Amazon Firestick или съвместим смарт телевизор)
  1. Докоснете всяка връзка, за да научите кои модели поддържат приложението на Apple TV: смарт телевизори Samsung, устройства за стрийминг Roku и устройства Amazon Fire TV
 2. Активирайте абонамента си за Apple TV +

Как да активирам Apple TV + Безплатен 1-годишен абонамент

Ето стъпките, които ще трябва да предприемете, за да активирате безплатната си година на услугата за стрийминг:

 1. Включете вашето съвместимо устройство на Apple и влезте с вашия Apple ID.
 2. Уверете се, че имате инсталирана най-новата актуализация.
 3. Отворете приложението Apple TV.
 4. Офертата трябва незабавно да се представи.
 5. Докоснете „ Enjoy 1 Year Free “ и въведете паролата си за Apple ID.

Може да бъдете помолени да потвърдите данните си за плащане или да добавите нов начин на плащане. След като завършите, абонаментът ви за Apple TV + ще бъде наличен и можете да предавате поточно.

В случай, че известието за промоция не се появи, отворете приложението Apple TV. След това превъртете надолу до раздела  Гледайте сега и изчакайте, докато се появи известието.

Има ли улов?

Няма големи улови при регистрация за Apple TV +. Има обаче няколко предупреждения:

 • Тази оферта е добра само за един Apple ID и само една оферта на семейство, ако сте част от групата за семейно споделяне.
 • До 6 членове на семейството могат да споделят абонамента за Apple TV + чрез Family Sharing.
 • Имате три месеца след 1 ноември, за да се регистрирате безплатно за Apple TV +, при условие че сте закупили ново устройство след 10 септември.
 • Ако сте закупили новото си устройство преди стартирането на Apple TV + на 1 ноември, ще имате 3 месеца от 1 ноември, за да осребрите.
 • След като изтече 1-годишният безплатен пробен период, ще бъдете таксувани с $ 4,99 на месец, докато не отмените абонамента.
 • Офертата е достъпна само за ограничен период от време.

Не сме сигурни колко точно Apple ще провежда промоцията. Но със сигурност ще уведомим всички, след като Apple разкрие тази информация.

Заключение

Има много обещания в това, което Apple TV + може да донесе във войните за стрийминг услуги. С големи имена като Стивън Спилбърг и Опра на борда, заедно с актьори от A-списък, ние сме развълнувани да видим какво предстои.

Уведомете ни, ако планирате да се регистрирате за TV + или ако ще изберете нещо като Disney +, когато стартира.

скорошни публикации