Apple Watch не се свързва с iPhone, Как да поправя

Сдвояването на вашия Apple Watch с вашия iPhone е доста просто упражнение. След като настроите сдвояването, обикновено сте готови за работа . Има обаче моменти, когато вашият Apple Watch не успява да се сдвои / свърже с вашия iPhone и води до всякакви проблеми.

Симптоми

Шансовете са, че проблемът е свързан с вашия iPhone. Повечето пъти, когато се сблъскваме с проблеми на Apple Watch, откриваме, че всички те се отнасят до някои аспекти на непостоянното поведение на iPhone, които обикновено се коригират с няколко промени в настройките.

Един от начините да потвърдите този проблем е да опитате да сдвоите Apple Watch с друг iPhone . Ако можете да направите това, това потвърждава, че вашият Apple Watch работи добре и основният проблем е с вашия iPhone.

Проблемите със сдвояването / повторното сдвояване се случват поради проблеми с връзката между двете устройства. Те могат да бъдат свързани с Bluetooth или мрежови настройки.

Моля, следвайте всяка от простите стъпки по-долу и проверете дали тя се занимава с проблема ви с двойката. Заредете напълно Apple Watch, преди да се опитате да отстраните проблема. Понякога проблемите с ниска мощност водят до проблеми с връзката.

Решения: 3 стъпки за отстраняване на проблеми с връзката на Apple Watch

Стъпка - 1 Уверете се, че самолетният режим не е включен на вашия Apple Watch. Активирайте и деактивирайте самолетен режим на часовника си.

Стъпка - 2 Започнете с настройките за Bluetooth на вашия iPhone. Докоснете Настройки> Bluetooth . Превключете Bluetooth ON на OFF, изчакайте минута и след това го превключете обратно на ON. Сега се опитайте да сдвоите отново Apple Watch с вашия iPhone.

Стъпка - 3 Няколко потребители отстраниха този проблем, като нулираха мрежовите настройки на вашия iPhone. На вашия iPhone докоснете Настройки> Общи> Нулиране> Нулиране на мрежовите настройки.

След като вашият iPhone се стартира, опитайте да сдвоите Apple Watch отново. След като часовникът е свързан и сте го възстановили с помощта на архива, не би трябвало да имате проблеми.

Рестартирайте и двете устройства . По-добре е да рестартирате iPhone, преди да рестартирате часовника си. След като устройствата се рестартират, проверете за сдвояване.

Надяваме се, че горните стъпки ще решат проблема ви с сдвояването. Ако все още имате проблем, моля, свържете се с поддръжката на Apple и получете помощ от Genius, така че те да помогнат при определянето на проблема и да ви осигурят подкрепата.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found