Как да следвате приятели в Apple Music на iOS 11

Apple Music е една от най-добрите платформи за стрийминг на музика, достъпни днес. Има много различни функции, които са скрити в приложението. Една такава функция е възможността да следвате приятели в Apple Music.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ЧЕТЕНЕ:

 • Как да поправим, че Apple Music не работи
 • Преминаване към Apple Music?
 • Как да настроите и използвате Apple Music

Защо да следвате? Следването на приятели ще ви позволи бързо и лесно да споделяте музика помежду си. Надяваме се, че това ще ви помогне да попълните библиотеката си и ще откриете нова музика, която не бихте обмисляли преди. Днес разглеждаме как да използваме тази функция „Приятели“.

Как да следвате приятели в Apple Music

Стъпки за следване на всички ваши приятели в Apple Music

 1. Отворете Apple Music
 2. Докоснете „За вас“ в долната част
 3. Докоснете аватара си в горния десен ъгъл
 4. Изберете „Намери още приятели“

Оттук ще можете да следвате всеки ваш приятел, който може да се появи в този списък. Можете обаче да търсите и в повече социални платформи, за да намерите още повече хора. За да направите това, просто ще трябва да изберете подходящата мрежа за социални медии.

Препоръчани приятели

Въпреки че следенето на вашите приятели във Facebook или Instagram е прекрасно и красиво, Apple Music има още няколко трика в ръкава си. Приложението има раздел „Препоръчани приятели“, който попълва хората, които Apple смята, че трябва да следвате.

Ето стъпките за намиране на този раздел:

 1. Отворете Apple Music
 2. Докоснете „За вас“ в долната част
 3. Превъртете надолу до „Препоръчани приятели“

След като намерите правилния раздел, можете да плъзнете наляво или надясно, за да видите списъка. Ще има доста голям бутон „Следвай“, за да добавите всички хора, които можете да разпознаете в списъка на приятелите си.

Търсене на приятели

Може би сте попаднали в ситуация, в която вашият приятел пуска плейлист, който искате да добавите. Но те не са в списъка на приятелите ви в Apple Music, което ще изисква да потърсите приятелите си.

Ето стъпките за търсене на конкретни приятели:

 1. Отворете Apple Music
 2. Докоснете панела „Търсене“
 3. Започнете да пишете името на приятелите си и докоснете „Търсене“ на клавиатурата

Ако просто въведете име и натиснете търсене, ще видите доста различни резултати. Ако обаче превъртите надолу в резултатите от търсенето, ще видите раздел с име „Хора“.

След като намерите приятеля, когото се опитвате да намерите, можете да докоснете името му. Това ще ви отведе до техния профил, който показва плейлисти и каква музика слушат. Просто докоснете големия бутон „Следвай“ и те ще бъдат добавени към списъка на приятелите ви.

Как да прекратите следенето на приятели

Последната опция в света на списъците с приятели в Apple Music е отпадането на някого. Ще искате да направите това, ако вашите приятели наистина не предоставят никакви плейлисти или песни за проверка и искате да изчистите списъка си.

Стъпки за прекратяване на следенето от Apple Music Friends

 1. Отворете Apple Music
 2. Докоснете „За вас“ в долната част
 3. Докоснете аватара си в горния десен ъгъл
 4. Превъртете надолу и изберете приятеля, който искате да прекратите
 5. В техния профил докоснете бутона „Следване“ в горната част

Заключение

Въпреки че Apple известно време се занимава с функциите на социалните медии в своите приложения, внедряването в Apple Music може да бъде наистина удобно. Ако имате други съвети или трикове за Apple Music, не забравяйте да ни уведомите в коментарите по-долу.

Като алтернатива, ако искате да ме последвате, за да видите каква музика слушам, просто потърсете „Andrew Myrick“ (или @andymyrick) в Apple Music! Нека обменяме страхотни плейлисти и песни!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found