Safari Slow след надстройка на El Capitan, Fix

Надстройката на El Capitan би трябвало да ускори работата на Safari за повечето потребители, но няколко потребители имат проблеми с производителността и бавни проблеми, свързани с Wi-Fi. Ето няколко стъпки за потенциално отстраняване на този проблем.

Стъпка -> 1. За да сте сигурни, че вашият рутер работи правилно, изключете списъка и изключете. Изчакайте 30 секунди и го включете отново, за да захранвате вашия мрежов рутер. Уверете се, че рутерът работи

Стъпка -> 2. Рестартирайте компютъра си в безопасен режим. домашно меню на Apple> Изключване. След като машината се изключи, изчакайте минута и след това натиснете бутона за захранване. Докато машината се стартира, задръжте натиснат клавиша Shift. Натискането на клавиша за превключване трябва да се извършва заедно с това, че чувате началния тон. Освободете клавиша Shift, когато видите сивото лого на Apple и индикатора за напредъка

Стъпка -> 3. След като стартирахте компютъра си в безопасен режим, първият ред на работа е да осигурите кеша на браузъра.

Кликнете върху Safari> Предпочитания

И изберете опцията Разширени, както е показано на следващата снимка.

Включете опцията за показване на „Develop Menu“ в лентата с менюта на Safari, както е показано на следващата снимка.

Кликнете върху опцията от менюто Develop на вашия Safari и изберете „Empty Caches“, показан по-долу. Това ще изчисти кеша ви.

Стъпка -> 4.  Уверете се, че нямате избрани прокси в мрежовите настройки. Трябва

System Preferences> Network и изберете опцията “Advanced” в долната част на екрана.

Изберете раздела Прокси и премахнете отметката от всички прокси, които са проверили, както е показано на следващата снимка. След като завършите, натиснете „Приложи“, за да запазите настройката си.

Стъпка -> 5.

Понякога изтриването на връзка и повторното й добавяне обратно в настройките на wi-fi също изглежда помага за проблема. Ако горните опции не ви дават резултати, опитайте да подновите вашия DHCP лизинг, като щракнете върху раздела TCP / IP и след това натиснете „Подновяване на DHCP“. Също така опитайте да нулирате PRAM като последна стъпка, преди да се обадите на поддръжката на Apple за допълнителна помощ.

Моля, проверете и свързаните с нас статии по други въпроси, свързани с El Capitan & Safari.

//appletoolbox.com/mac-os-x-el-capitan-will-not-start-up-after-update-fix/

//appletoolbox.com/fix-safari-slowness-stalled-page-loads-by-disabling-dns-prefetching/

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found