Как да работите с гласови бележки на вашия Apple Watch

Apple представи познатото приложение Voice Memo на Apple Watch, започвайки с watchOS 6. С това приложението Voice memo вече се предлага на вашите iPhone, iPad, Mac и Apple Watch. Гласовите бележки на Apple Watch правят изключително лесно и удобно бързото записване на нещо, без да се налага да изваждате iPhone. Това е особено полезно, когато се опитвате да си направите кратка бележка, за да не я забравите по-късно.

В тази кратка статия ще разгледаме как можете лесно да създавате, преименувате и изтривате гласови бележки на вашия Apple Watch, когато използвате watchOS 6 или по-нова версия.

Свързани:

  Създайте гласова бележка на вашия Apple Watch с 3 лесни стъпки

  Създаването на нова гласова бележка на часовника е толкова лесно, колкото и на вашия iPhone. За да започнете, стартирайте новото приложение Voice Memo на вашия часовник на Apple и докоснете бутона за запис (голям червен кръг).

  Можете също да използвате Siri на вашия Apple Watch, за да стартирате гласови бележки. „ Hey Siri Launch Voice Memos “ прави номера.

  Достъпът и създаването на гласова бележка на Apple Watch е изключително лесно.
  • Стартирайте приложението Voice Memo на Apple Watch
  • Започнете да записвате, като докоснете бутона за запис
  • Използвайте бутона „Стоп“, за да завършите записа си
  • Новата ви гласова бележка се запазва с префикса „Запис“

  Преименувайте гласовата си бележка, като използвате Диктовка или Драскане

  „Запис“ или „Запис 2“ и т.н. може да не е най-доброто име за гласовата бележка, която току-що сте създали. Супер лесно е да преименувате гласовата си бележка, след като приключите със записа. Можете да използвате функцията за диктовка или надпис на вашия Apple Watch, за да преименувате новата гласова бележка.

  За да преименувате гласовите си бележки на вашия Apple Watch,

  • Докоснете „Гласовата бележка“ на име „Запис“, която току-що създадохте.
  • Докоснете отново „Запис“ на този екран за преглед
  • След това изберете Диктовка или драсканица на този екран „Редактиране на име“, за да преименувате
  • Докоснете Готово, когато завършите

  Това е. Гласовата ви бележка на вашия Apple Watch вече е преименувана от името по подразбиране на определеното име, което сте създали.

  Изтриване на Voice Memo в Apple Watch

  За да изтриете гласовата бележка на часовника си Apple, докоснете трите точки в долния десен ъгъл на екрана, когато преглеждате запис. След това натиснете „Изтриване“, за да премахнете окончателно гласовата бележка.

  Не забравяйте, че това ще премахне за постоянно гласовата ви бележка.

  Синхронизират ли се гласовите бележки с всичките ви други устройства на Apple? Предполагаме, че вашите гласови бележки в крайна сметка ще се синхронизират на всичките ви устройства, но към днешна дата не сме виждали настройки, които биха могли да улеснят това.  

  На watchOS 6 бета iCloud Sync е временно деактивиран и няма настройки за ръчно синхронизиране на iCloud. Ще следим отблизо тази функция, тъй като Apple прави повече промени напред.

  Така че, следете за още!

  Моля, обърнете внимание, че watchOS 6 изисква iPhone 6s или по-нова версия с iOS 13 или по-нова версия и един от следните модели на Apple Watch:

  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4

  Какви са вашите мисли около приложението Voice Memos? В момента използвате ли го редовно на вашия iPhone? Ще се радваме да чуем вашите мисли чрез коментарите по-долу.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found