Как да публикувате снимки на живо в Instagram с помощта на iPhone

Все още няма лесен начин за публикуване на снимки на живо в Instagram от вашия iPhone, iPad или iPod. Ето как можете да го направите.

Въпреки че Facebook поддържа снимки на живо за вашите новинарски емисии и публикации на страници, Instagram поддържа само снимки на живо за вашите истории в Instagram. Когато създавате нормална публикация в Insta, вашите снимки на живо се показват само като неподвижни изображения! Така че нека се научим как да накараме Live Photos да работи върху всички наши неща в Instagram.

Когато бяха пуснати iPhone 6S и 6S Plus, Apple представи нов начин за преглед на снимки с Live Photos. Снимките на живо на Apple анимират 1,5 секунди движение преди и след заснемане на снимка на iPhone 6S или по-нова. Дори нашите приятели с Android могат да гледат снимки на живо на своите устройства с Android!

Снимките на живо са различно възприемане на вашите нормални снимки и са версията на GIF на Apple, но има някои ограничения.

Едно такова ограничение е фактът, че не можете лесно да споделяте Live Photos в Instagram. Това е проблематично, като се има предвид колко популярен в момента е Instagram с повече от 1 милиард потребители.

За щастие има малко заобиколно решение за потребителите да могат да публикуват снимки на живо, но ще трябва да използвате Boomerang. Бумерангът беше пуснат, издаден от Instagram през 2015 г. и създава „мини-видеоклипове“.

Използвайте Boomerang, за да публикувате снимки на живо в Instagram

Начинът, по който работи Бумеранг, е доста изрязан и сух, но разбира се, първо ще трябва да го инсталирате. Насочете се към App Store и изтеглете приложението безплатно, преди да продължите напред.

По-скоро изненадващо, Boomerang не изисква от вас да влезете в приложението за първи път. Вместо това можете просто да заобиколите екраните за добре дошли, да излезете от приложението и да отворите Instagram.

Вместо незабавно да заснемете видео веднага, ще искате да плъзнете нагоре отдолу. Това ще разкрие вашата галерия от скорошни снимки, така че ще трябва да намерите снимката на живо, която искате да използвате.

След като бъде зареден, използвайте функционалността 3D Touch, за да активирате режим Бумеранг. Това ще създаде снимка на живо, подобна на тази, която вече сте направили.

Персонализирайте своя бумеранг в Instagram

След като Бумерангът е създаден, имате доста различни опции. В горния десен ъгъл има опции за следното:

  • Стикери
  • Маркиране
  • Текст

В долната част можете да изберете Запазване, да го добавите към „Вашата история“ или да го изпратите на избран от вас контакт. Очевидно е, че можете просто да оставите снимката такава, каквато е, и да я споделите, но къде е забавлението в това?

Предстои ли актуализация?

За съжаление, използването на Boomerang е наистина единственият начин потребителите да публикуват своите снимки на живо в Instagram. Това може да бъде доста разочароващо за някои, но все пак е по-добре, отколкото да нямате никакви опции.

Тъй като възможността за публикуване на Live Photo директно в Instagram все още не е добавена, е малко вероятно да пристигне актуализация. Вместо това ще трябва да се надяваме, че Бумеранг продължава да си върши работата междувременно.

Заключение

Въпреки че крилатата фраза е била прекалявана многократно, това просто показва, че наистина има „приложение за всичко“. Очевидно е, че използването на Boomerang за публикуване на снимки на живо в Instagram не е най-идеалната ситуация, но все пак работи.

Ако случайно попаднете на издадени нови приложения, които ви позволяват да направите това, моля, уведомете ни в коментарите по-долу. Също така, не забравяйте да попитате, ако срещнете някакви проблеми по време на процеса и ние ще бъдем повече от щастливи да помогнем!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found