Как да проверите съобщенията си в Instagram на вашия компютър

Независимо какво мислите за платформата, Instagram непрекъснато и все повече се превръща в едно от най-популярните приложения. Няма значение дали сте хилядолетен или възрастен човек, Instagram все още е фантастично приложение.

Ако обаче искате да използвате Instagram в мрежата, това е малко разочароващо. Има интерфейс, където можете да преглеждате истории и вашата хронология, но какво ще кажете за DM? В този случай ще трябва да се потопите малко по-дълбоко.

Проверете съобщенията в Instagram на вашия компютър

Facebook / Instagram отне много време, преди да бъде въведен подходящ уеб интерфейс. Има дори някои, които (не) търпеливо очакват подходящо приложение за iPad.

Но за тези потребители, които искат да могат да използват Instagram в мрежата, в момента нямате възможност да преглеждате Direct Messages. За щастие е открито заобиколно решение, което сега го прави възможно.

Следващите стъпки ще създадат пряк път към вашето DM и до псевдо-настолно приложение за Instagram. Ще отбележим, че ще трябва да изпълните тези стъпки в Google Chrome, тъй като те няма да работят със Safari.

 1. Отворете Instagram.com в Chrome
 2. Стартирайте Инструменти за програмисти
  1. Три точки в горния десен ъгъл
  2. Още инструменти
  3. Инструменти за разработчици
 3. Превключете на мобилен (iPhone / Android) режим
 4. Презаредете страницата
 5. Щракнете върху бутона DM
 6. Натиснете трите точки> Още инструменти> Създаване на пряк път

След като преминете и създадете своя пряк път, Chrome ще ви даде още един подкана. Оттук можете да преименувате приложението, да промените иконата и след това да потвърдите.

След потвърждаване, новият пряк път на Instagram ще бъде поставен в папката „Chrome Apps“. Ако имате инсталирани други приложения за Chrome, те също могат да бъдат намерени тук. Ако не, ще бъде създадена нова папка и след това можете да преместите пряк път, където искате.

Заключение

Признаваме, че това не е най-красивият метод за достъп до Direct Messages от Instagram на вашия компютър. Въпреки това, ако не опитате приложение на трета страна или не го направите изобщо, това е най-добрият ви залог.

Ако сте намерили по-добър начин за достъп до Instagram DM, моля, уведомете ни в коментарите по-долу. Освен това, ако има някои приложения, които използвате на компютъра си за достъп до Instagram, покажете ги, за да можем да ги изпробваме!

Както винаги, ако имате някакви въпроси или срещнете проблеми, звучете в коментарите по-долу и ние непременно ще помогнем!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found