10 от най-добрите клавиатури на трети страни за iPhone (Swype ще бъде пропуснат)

Немалко хора не осъзнават, че има алтернативи на родната iOS клавиатура на Apple за техните iPhone, iPad и iPod! Има много опции, така че нека да разгледаме нашите топ 10.

И добрата новина е, че можете да добавяте или променяте клавиатурата само с просто натискане на иконата на глобус или емотикони - почти не може да бъде по-лесно.

И ако използвате iOS 11+, има по-добри новини

Ако вашият iDevice използва iOS 11 и по-нова версия, можете да използвате тези клавиатури на трети страни за всяко приложение.

Какво е клавиатура на трета страна?

Ако не сте сигурни какво е клавиатура на трета страна, това означава клавиатура, проектирана от компания, различна от Apple, която поддържа iOS и вашите iPhone, iPad и iPod.

Всичко за поддръжката на клавиатура на трета страна на Apple

След пускането на iOS 8 за iPhone, Apple отвори начин на собствениците да използват клавиатури на трети страни на своите iPhone.

Това означава, че вече не сте останали с клавиатурата по подразбиране на вашето устройство. С клавиатурите на трети страни винаги имате възможност да изберете такава, която отговаря на вашия стил на писане.

Когато разглеждате списъка по-долу, може да откриете един явен пропуск - Swype .

Това се дължи на факта, че Nuance, компанията, която притежава Swype, потвърди, че приложението вече няма да се поддържа.

Причините зад този ход трябва да се справят с въртенето на Nuance, за да се съсредоточат повече върху предоставянето на решения за бизнеса.

Кои са най-добрите клавиатури за iOS?

Ако сте нов в света на клавиатурите, следното ръководство ще ви помогне да изберете най-добрата клавиатура за вашия iPhone.

Ето 10 опции, които подбрах за вас:

1. Gboard

Gboard е разработен от Google и неговият фокус е да ви помогне да стигнете всичко под един покрив.

Клавиатурата се предлага с интегрирана в нея Google Search, за да можете бързо да търсите и споделяте с други.

Освен това има опция за търсене в GIF, която ви помага да намерите идеалното GIF изображение, което искате да изпратите на ваш приятел.

Ако се чувствате мързеливи да пишете, можете също да използвате глас в текст, който ще преобразува гласа ви в текстови съобщения.

Той използва емблематичния стил на картата на Google, за да ви помогне да изпращате съдържание от вашето устройство. Нещо повече, неговата 3D поддръжка на докосване означава, че получавате достъп до някои от функциите на клавиатурата чрез 3D докосване.

2. SwiftKey

Ако трябваше да избера клавиатура на трета страна за моя iPhone, определено щях да избера SwiftKey.

Той се предлага с куп функции, които ви помагат да пишете бързо и точно на вашето устройство.

Една от тези функции е интелигентен обучаем, който учи начина, по който пишете, и след това показва предложения въз основа на своето обучение.

По този начин той знае какво ще пишете след това и съответно показва предложения.

Той поддържа плъзгане, за да пишете, има няколко емоджи, от които можете да избирате, и е на разположение безплатно. Какво повече бихте могли да попитате?

3. Мига клавиатура

Това, което намирам за не толкова добро при писането на моя iPhone, е, че се нуждае от двете ми ръце, за да може да напиша нещо.

Наистина не можете да пишете с една ръка без няколко грешки. Там на помощ идва клавиатурата Blink.

Клавиатурата има режим с една ръка, който отвежда всички азбуки до едната страна на екрана, която можете да пишете с една ръка.

Режимът с една ръка не е единствената функция, която приложението има.

Той се предлага с бутон за бързо изтриване, който ви позволява бързо да изтриете думи, които не искате, добро оформление в портретен режим и функция за автоматично коригиране.

4. Флекси

Fleksy е за тези от вас, които искат да пишете наистина по-бързо, без да се концентрирате върху знаците, които докосвате в клавиатурата.

Дори ако докоснете грешен знак, приложението открива какво сте искали да въведете въз основа на вашия стил на писане и автоматично коригира думата вместо вас.

Това е и една от най-персонализираните клавиатури, която ви предоставя десетки опции, за да я направите наистина ваша.

Известната функция за търсене на GIF е вградена в приложението, така че не е нужно да търсите другаде, за да изпратите GIF на някого.

И както при някои други клавиатури, той научава навика ви за писане и гарантира, че в бъдещите ви текстове няма грешки.

5. Граматично

Шансовете са, че сте се сблъскали с проблеми с писането на публикация в социалните медии или с приятелите си, но за да бъдете напълно одумвани поради някои граматически грешки.

Това е мястото, където Grammarly влиза в игра.

Приложението стартира като настолна услуга, която проследява какво сте въвели и след това ви информира, когато вашата граматика е зверство.

Сега в App Store има безплатно приложение за подмяна на клавиатура, което не само се синхронизира с вашия акаунт в Grammarly, но ще гарантира, че никога повече няма да срещнете проблеми с граматиката.

6. Тематична дъска

Themeboard се фокусира повече върху дизайна на клавиатурата и предлага куп теми, от които можете да избирате.

По този начин можете да сте сигурни, че клавиатурата изглежда точно така, както искате и се съчетава добре с други елементи на устройството.

Освен теми, той има функции като автоматично коригиране, автоматично изписване с главни букви, предложения и поддръжка за множество езици.

В горната част на клавиатурата ще намерите лента, която показва емоджи, които често използвате на вашето устройство.

Можете да го персонализирате, като изберете свои собствени емоджи за бърз достъп.

7. Touchpal

Touchpal се откроява от клавиатурната лига, тъй като предлага функция, която дори много от популярните клавиатури не правят: голям набор от теми, от които да избирате.

Отделно от теми, Touchpal предлага стотици емоджи за цялото забавление, което искате да създадете с приятели, а също така предлага голяма точност на писане.

8. Отидете на клавиатурата

Go Keyboard ви позволява да посочите размера на клавиатурата, която се появява в полето за въвеждане, така че да можете да го направите по-малък или по-голям в зависимост от това къде пишете.

Има пръст, за да пишете, емоджи и тонове стикери, от които да избирате. В допълнение към това има поддръжка за над 40 езика.

Това означава, че имате по-голям шанс да разговаряте на родния си език с хора, а не да се налага да владеете популярни езици.

9. Минуум

Ако искате да правите едновременно четене и писане, Minuum е за вас.

Това ви позволява да направите това, като преминете в малък режим, който намалява размера на клавиатурата, като същевременно запазва всички символи, които трябва да въведете.

По този начин можете да имате повече дисплейни недвижими имоти, за да видите нещата на екрана си и да пишете, когато пожелаете.

Подходящ е за устройства с малки екрани, но работи еднакво добре и при устройства с нормални размери.

10. Keymoji

Докато много от нас предпочитат текст, за да предаде нещо, има потребители, които предпочитат емоджи пред текстове, тъй като те също ви позволяват да изразявате чувства.

Ако сте последният, ще ви хареса клавиатурата Keymoji.

Позволява ви да предавате съобщенията си под формата на емотикони и емоджи фрази.

Това означава, че каквото и да пишете с клавиатурата, ще бъде преобразувано в емотикони и ще бъде изпратено до получателите.

Има и огромна колекция от готови Keymojis, откъдето можете да изберете този, който най-добре изразява вашите чувства.

Как да инсталирате клавиатури на трети страни на iPhone и iPad?

  • Стартирайте приложението Настройки от началния екран
  • Докоснете Общи
  • Изберете Клавиатури
  • Докоснете Клавиатури в горната част
  • Изберете на Добавяне на нова клавиатура ...
  • Превъртете списъка под Други клавиатури и докоснете клавиатурата, която искате да добавите към вашето устройство

Да чуем! Какви клавиатури препоръчвате?

Това са моите избор за 10-те най-добри клавиатури на трети страни за iPhone.

Всеки един има своя уникалност и характерни черти. Бих ви предложил да изпробвате всеки в продължение на 2 седмици, за да видите кой работи най-добре за ежедневната ви употреба.

Уведомете ме в коментарите по-долу дали сте намерили идеалния си партньор за писане от тези 10 или имате по-добра опция от тези 10.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found