Как да разбърквате и повтаряте песни на iPhone с Apple Music

Apple Music е проект за домашни любимци за базираната в Купертино компания през последните няколко години, особено с въвеждането на самостоятелна услуга за стрийминг. През годините Apple непрекъснато прави фини промени, за да въведе нова функционалност и функции. С тези промени обаче това означава, че други функции са преместени или заменени в общия потребителски интерфейс на приложението. Един такъв проблем, който продължава да се появява, идва, когато потребителите се опитват да използват функциите за разбъркване или повтаряне, когато слушат музика.

Как да разбърквате песни в iOS 11

Има няколко лесни стъпки, които трябва да следвате, за да разбъркате правилно плейлистите си или ако искате да повторите плейлист, след като е завършен. Или може би сте в едно от онези настроения, при които искате да слушате една и съща песен отново и отново, докато не запомните всички текстове.

За да разбъркате песните си, изпълнете следните стъпки:

  1. Отворете Apple Music
  2. Плъзнете нагоре отдолу
  3. Докоснете 
  4. Вашите песни ще бъдат разбъркани

Ако разглеждате преглед на плейлист или албум, ще искате да докоснете „Разбъркване на всички“, за да объркате нещата. Това е настройка, която ще бъде запомнена от приложението, така че ако искате да спрете да разбърквате плейлистите си, ще трябва да следвате същите стъпки както по-горе и Музиката ще се върне към нормалното възпроизвеждане.

Как да повторя песни или плейлисти в iOS 11

За тези, които искат да зададат конкретни параметри „Повтаряне“ за песни, плейлисти или албуми, изпълнете следните стъпки:

  1. Отворете Apple Music
  2. Плъзнете нагоре отдолу
  3. Докоснете  веднъж, за да повторите албума или плейлиста
  4. Докоснете двукратно, за   да повторите конкретна песен, която се възпроизвежда в момента

Както се очаква, за тези, които искат да спрат своите песни, албуми или плейлисти, за да спрат да се повтарят, ще искате да следвате същите стъпки, както по-горе. Изпълнението на тези задачи ще гарантира, че вашият носител не се повтаря и можете да преминете към следващия списък за изпълнение или албум по ваш избор.

СВЪРЗАНИ

Apple Music не работи, как да поправите

Новата Apple Music може да бъде малко объркваща за тези, които нямат опит с услугата. Въпреки това, Apple продължава да работи редовно за подобряване на приложението и услугата. Това се доказва от факта, че Apple Music надмина 30 милиона абонати (към септември 2017 г.).

Все още се надяваме да видим повече промени в услугата в бъдеще, особено след като AirPlay 2 бъде официално стартиран и интегриран с HomePod.

Ако имате още въпроси относно Apple Music, не забравяйте да ни уведомите в коментарите по-долу и ние непременно ще отговорим на тях!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found