Най-добрите приложения за бележки за ръкопис за вашия нов iPad Pro

Само преди няколко месеца Apple представи най-новите си версии на iPad Pro с цялостно преработен дизайн както за iPad, така и за Apple Pencil. Това вероятно бяха големи билети за празничния сезон 2018 г., въпреки че ще трябва да изчакаме, преди да разберем колко популярни са те.

Независимо от това, едно от най-големите предимства на пренасянето на iPad Pro с вас по време на ежедневните ви пътувания е възможността да правите почти всичко, от което се нуждаете в движение. Включването на Apple Pencil е практически необходимо, дори и да не е нещо, което смятате, че наистина се нуждаете.

Освен очевидния случай на употреба на молива (чертеж), следващият най-очевиден случай на употреба на молива е да си водите бележки. Това обаче може да се направи само при условие, че софтуерът е на разположение, за да се възползва от възможностите.

Днес сме събрали няколко от любимите ни приложения за водене на бележки, които разпознават вашия почерк с лекота.

Apple Notes (безплатно)

Това наистина е безпроблемно. Ако търсите основно приложение за водене на бележки, което също ще се синхронизира с вашите iOS и Mac устройства, тогава Apple Note е пътят. Можете да скицирате и рисувате и пишете до насита от приложението, въпреки че има някои ограничения.

Един пример за ограничението е, че това всъщност не превръща вашия почерк в текст. Вместо това ще трябва да се надявате, че почеркът ви не е абсолютно ужасен, за да се върнете към него по-късно.

Когато пишете, имате възможност за писалка, молив или маркер и надписът ще се появи по различен начин за всяка опция. Можете също така да промените цветовете, като улесните маркирането на текст или да опитате да направите нещо, което да се откроява от останалите.

И накрая, най-добрата част за Apple Notes е, че тя е 100% безплатна и вече е налична на вашия iPad Pro, след като я включите за първи път.

Microsoft OneNote (безплатно с IAP)

Следващото в нашия списък е още едно безплатно от хората в Редмънд, Вашингтон с Microsoft OneNote. Това приложение включва много от същите функции, предлагани от приложението Apple Notes, но има няколко екстри.

Тези, които са вкоренени в екосистемата на Microsoft, вероятно ще искат да разгледат OneNote, тъй като той ще се синхронизира на всички ваши устройства. Освен това не ви е необходим _ абонамент за Office 365 за създаване, редактиране и преглед на документи, но има някои допълнителни предимства.

Що се отнася до самото приложение, вие имате възможност да създадете множество тетрадки и след това множество „страници“ в тези бележници. В горната част имате разнообразие от химикалки, маркери и маркери, които могат да бъдат избрани. Всички те могат да бъдат персонализирани и определено има някои фънки избори за избор на цвят на мастилото.

Ако сте човек, който прави и / или отбелязва бележки / документи, най-вероятно ще се радвате на функцията „Ink to Shape“. Можете да нарисувате почти всяка форма и OneNote ще ви я изчисти, така че бележките ви да изглеждат малко по-професионални и чисти.

Evernote (безплатно с IAP)

Ще бъдем отхвърлени, ако заобиколим Evernote в този списък, но честно казано, това почти се случи. Това е така, защото от преминаването към абонаментен модел, много ключови характеристики са „затворени“ зад платена стена.

Тези функции включват PDF анотация, заедно с функционалността за синхронизиране на повече от 2 устройства. Ако търсите само основно водене на бележки с Evernote, тогава пак ще можете да го направите, ако е необходимо. Вместо обаче да ви се представя празен лист хартия, ще трябва да активирате режима на водене на бележки, като докоснете иконата на стилуса отдолу.

След като сте си направили бележките, ще натиснете „Готово“ и то ще се появи в бележника ви. Можете да добавите части от „написани“ бележки в същия документ, ако решите да го направите. Има и някои опции за промяна на цвета на писалката ви, заедно с някои нестабилни функции за подчертаване.

Очевидно е, че Evernote НАИСТИНА иска потребителите да изберат абонамента за $ 7,99, за да можете да се възползвате напълно. Но все пак може да свърши работата, ако обичате Evernote.

Забележимост ($ 9.99)

Сега, след като безплатните версии са извън пътя, нека стигнем до любимото ми приложение за водене на бележки за моя iPad Pro, Notability. Това приложение е абсолютно феноменално, въпреки привидно стръмната си цена ($ 9,99).

Забележимостта предоставя възможността да коментирате, рисувате, рисувате, пишете или правите почти всичко друго, което бихте искали с вашите Apple Pencil и iPad Pro. Въпреки че не е чак толкова стабилен, колкото някои други опции в Play Store, има някои функции, които могат да бъдат намерени, като се шмугнете наоколо или се потопите в включения урок.

Налични са всички обичайни заподозрени, включително анотиране на PDF файлове и промяна на цвета и размера на вашите съвети за писане. Можете обаче да добавяте аудио, уеб клипове, да импортирате / експортирате и дори да избирате цвета на хартията и стила, който искате.

И накрая, и може би най-голямата полза е, че има придружаващо приложение за Mac. Това ви дава достъп до всичко, независимо дали сте в движение, в офиса или у дома. Цената си заслужава инвестицията.

MyScript Nebo ($ 7,99)

Ако не беше скорошна актуализация, Nebo вероятно щеше да бъде оставен извън списъка. Тук обаче се дължи на актуализацията до Nebo 2.0, която включва „подобрена невронна мрежа, глобално търсене в библиотеката“ и др.

Nebo не само ви позволява да правите бележки, да създавате скици и диаграми, но също така ви позволява да решавате изчисления и да конвертирате вашите документи във всичко, от което се нуждаете. Естествено, можете да регулирате размера и цвета на писалката си, както и да създадете повече от няколко тетрадки за организация.

Поддържайки за момент гореспоменатата актуализация, MyScript значително подобри функциите за споделяне на Nebo. Вече можете да записвате бележка, да конвертирате текста и да го изпращате чрез съобщения, поща или дори Twitter. Доста изящно.

Както е случаят с Notability, цената от 7,99 долара си заслужава инвестицията.

Заключение

Никога няма да има недостиг на приложения за водене на бележки, които пристигат в App Store. Това означава, че има много разнообразие за избор, което е добро и лошо за някои. Ние обаче се стремим да улесним живота малко и се надяваме, че най-накрая сте намерили най-доброто приложение за водене на бележки за вас.

Ако има приложение, което не е споменато, не се колебайте да ни извикате и ние непременно ще го проверим. Освен това, ако имате някакви въпроси, просто ни уведомете и ние с радост ще помогнем.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found