Как да премахнете вашия iPhone и iPad

Китайският софтуерен екип Pangu наскоро пусна първия джейлбрейк за всички съвместими модели iPhone, iPad и iPod touch с iOS 9, iOS 9.0.1 и iOS 9.0.2., Включително iPhone 6s и iPhone 6s Plus.

Препоръчваме да не правите джейлбрейк на вашето устройство. Jailbreaking може да доведе до проблеми с производителността. Освен това процесът анулира вашите гаранции. Това означава, че не можете да приемате вашия iPhone или iPad за ремонт от официалния магазин на Apple.

Добрата новина е, че премахването на джейлбрейка и Cydia от вашето устройство е лесно и лесно. Ако искате да отмените джейлбрейка на вашия iPhone или iPad, следвайте тези прости стъпки, за да възстановите вашето iOS устройство в първоначалното му състояние (фабрични настройки).

Премахване на Jailbreak от iOS Devices

  1. Архивирайте устройството си (Настройки> iCloud> Архивиране)
  2. Свържете прекъснатото устройство с компютър, компютър или Mac, като използвате USB кабела
  3. Стартирайте iTunes
  4. Отключете устройството си, ако сте задали парола
  5. Включете Find My iPhone, като отворите Settings> iCloud> Find My iPhone. Трябва да въведете своя Apple ID и парола, за да изключите това.
  6. В iTunes изберете вашето устройство (iPhone или iPad), когато се появи
  7. В панела Резюме щракнете върху Възстановяване. Кликването върху този бутон ще стартира процеса на unjailbreak.
  8. Устройството ви ще се рестартира. Ще бъдете попитани дали искате да възстановите от архивиране. Може да искате да изберете опция iCloud, ако имате резервно копие в iCloud.

И сега вашето устройство с iOS се върна към фабричните настройки и трябва да видите обичайния екран за настройка, когато закупите устройството за първи път. Това означава, че можете да се свържете с Apple за сервиз. Повечето устройства на Apple идват с едногодишна гаранция. Не се притеснявайте, тъй като служителите на Apple не могат да знаят дали устройството ви е било прекъснато преди.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found