Къде са моите закупени приложения в iOS 11 App Store?

Не можете да намерите предишните си покупки на приложения след актуализиране до iOS 11? Изглежда, че iOS 11 направи всичките ви покупки невидими? Немалко потребители трудно намират приложенията си за покупки в iOS 11 App Store. Добрата новина е, че раздела „Закупени“ в iOS 11 App Store не е изчезнал, а просто е преместен!

Apple не само напълно преработи App Store в iOS, но също така премахна приложения изцяло от iTunes 12.7.

Следвайте тези бързи съвети, за да намерите всичките си покупки на приложения в iOS 11 App Store

 • Докоснете Подробности за вашия акаунт в App Store и докоснете опцията Закупено

Какво се случи с раздела „Покупка“?

В по-ранните версии на iOS (iOS 10 и по-стари версии) беше лесно да намерите всички закупени преди това приложения в долната лента с раздели на App Store или в списъка с актуализации на приложения. Но с iOS 11 нещата стоят по различен начин.

Има много пъти, когато имате нужда от възможността да изтеглите отново приложенията, които сте закупили преди това. Тази опция все още е налице, но навигацията за достигане до закупените от вас приложения се промени в iOS 11.

Как да намерите закупени приложения в iOS 11 App Store

 1. За достъп до предварително закупените приложения, докоснете App Store, за да го отворите.
 2. След това докоснете раздела Днес в най-лявата страна в долното меню
  1. Или докоснете някой от разделите на App Store с изключение на раздела за търсене
 3. След това докоснете иконата на вашия потребителски акаунт в горния десен ъгъл на екрана. Иконата може да изглежда като силуетна снимка на човек (както в примера по-горе) или може да е снимка, която сте качили, за да ви идентифицират. 
 4. Сега отворете предварително закупените си приложения от опцията Закупени в това меню. Това показва всички ваши покупки, както и всички приложения, които сте закупили, както и приложения от вашите семейни покупки, ако е приложимо.

Превъртете списъка с закупените приложения или въведете името на приложението в лентата за търсене, за да намерите конкретно приложение.

Искате ли да скриете покупка на приложение?

Ако споделяте устройство със съпруг / а, родител или приятел или използвате устройство на фирма и искате да скриете някои от покупките на приложението си от любопитни погледи, има лесен начин да направите това!

Намерете въпросното приложение и след това просто плъзнете наляво върху приложението и след това докоснете червения бутон Скрий - това е! 

И само за да знаете, скриването на приложение не отменя абонамента му!

Изтеглете отново скрито приложение за iOS

 1. Отворете приложението App Store, след което докоснете Днес
 2. Докоснете иконата на вашия потребителски акаунт, след което докоснете вашия Apple ID
  1. Въведете паролата си за Apple ID, ако е поискано (или Touch ID / Face ID)
 3. Превъртете и докоснете Скрити покупки (под iTunes в облачния раздел)
 4. Намерете приложението, което искате да изтеглите отново, и докоснете иконата на облака

Как да редактирате / премахнете чекмеджето на iMessage App в iOS 11

Говорейки за App Store, много потребители трудно се приспособяват към новото оформление на iMessage. IMessage показва чекмеджето за приложения с клавиатурата.

Ако не харесвате чекмеджето за приложения, можете просто да го изключите, като натиснете и задържите иконата на приложението, както е показано по-долу. Това ще го премахне от екрана на iMessage.

Можете също да изберете да персонализирате чекмеджето за приложения. Превъртете чекмеджето за приложения наляво и натиснете „...“. (Повече ▼). 

След това натиснете бутона Редактиране в горния десен ъгъл на екрана. Тук можете да премахнете различните приложения от любимите си. Когато премахнете всички от тях, той ви показва иконата на App Store и Още (...) в долната част на екрана

Надяваме се, че тези бързи съвети са ви били полезни!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found