iPhone 11 / X / XS / XR Показва плъзгане за възстановяване на съобщение, поправяне

Няколко потребители на iPhone 11 или X Series наскоро установиха, че след стартирането на своя iPhone екранът на устройството просто показва бял цвят на фона със съобщението „Плъзнете, за да възстановите“. Не можете да извършвате никакви операции след тази точка на iPhone X / SX / XR. Плъзгането нагоре за възстановяване просто не прави много, тъй като iPhone засяда след няколко опита.

Ако имате този проблем, моля, следвайте стъпките по-долу, за да поправите вашия iPhone. Ще ви е необходим компютър с iTunes и кабел, за да свържете вашия iPhone към компютъра.

Преди да продължите по пътя на iTunes, за да възстановите устройството си, опитайте да рестартирате твърдо вашия iPhone 11 / X Series, за да видите дали това решава проблема ви.

Твърдото нулиране изисква да натиснете Volume Up, Volume Down и след това натиснете и задръжте страничния бутон, докато се появи логото на Apple.

СВЪРЗАНИ:

  Ако след хардуерното нулиране все още виждате съобщението Swipe to Recovery на дисплея на вашия iPhone; е време да следвате стъпките по-долу и да извършите възстановяване с помощта на iTunes.

  iTunes или Finder не разпознава iPhone 11 / X / XS / XR с помощта на бета iOS?

  За потребители, които използват iOS Developer beta на своите устройства и изпитват проблеми при свързването на своите iPhone 11 / X Series с MacBook, трябва да изтеглите Xcode Beta, за да може iTunes да комуникира с вашия iPhone.

  Понякога рестартирането на вашия MacBook и след това опитът да свържете вашия iPhone 11 / X / XS / XR към iTunes също може да ви помогне, когато не може да разпознае вашето устройство.

  Стъпки за премахване на съобщението за плъзгане за възстановяване на устройство от iPhone 11 или X Series

  1. Отворете iTunes Program или Finder на компютъра, който използвате
  2. Свържете вашия iPhone 11 / X / XS / XR към компютъра с помощта на кабела и следвайте инструкциите, ако той поиска парола или стъпки „доверете се на този компютър“
  3. В левия прозорец на iTunes щракнете върху Резюме и изберете вашия iPhone от списъка с вашите устройства (следвайте подобни стъпки в Finder)
  4. След като изберете вашия iPhone, трябва да видите опциите за „Възстановяване на iPhone“ или „Възстановяване на резервно копие“ в долната половина на екрана.
  5. Ако опциите за възстановяване липсват или устройството ви не се показва, натиснете и задръжте страничния бутон на вашия iPhone покрай логото на Apple и функцията за възстановяване трябва да се появи
  6. Изберете Възстановяване от Архивиране и изберете най-новото архивиране, за да възстановите устройството си
  7. Поддържайте вашия iPhone свързан с компютъра, докато процесът на синхронизиране приключи. След като вашият iPhone се синхронизира с архива ви, можете да премахнете устройството

  Не сме сигурни какво причинява тази грешка на телефоните iPhone 11 или X Series. Много потребители ни писаха по този въпрос, особено потребители, които се опитват да използват новите бета версии на iOS на своите iPhone.

  Надяваме се, че можете успешно да възстановите своя iPhone и да се отървете от този досаден проблем. Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате някакви въпроси или притеснения.

  Съвети за читатели

  • Опитайте това - работи ми и не загубих данните си. Натиснете и задръжте едновременно силата на звука и страничния бутон, докато екранът стане напълно черен. Изчакайте устройството да се рестартира самостоятелно. Ако след няколко минути той все още не се рестартира, включете го ръчно. Оставете iPhone да се рестартира нормално. За iPhone или iPad с бутон за начало едновременно натиснете и задръжте бутона за начало и бутона за захранване

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found