Най-гениалните покрития за смартфони

В наши дни можете да получите много калъфи за смартфони, дори калъфи, които са предназначени да защитят вашия смартфон. Има обаче някои гениални дизайни, които да ви инжектират с уникално усещане. Нека обсъдим някои от най-удивителните и гениални капаци за смартфони, които не само защитават вашия смартфон, но и отразяват иновациите.

Калъфът за iPhone за самозащита Spraytect

Този капак за iPhone се предлага с подвижна касета с пипер спрей, прикрепена отзад на капака, осигуряваща безопасност по всяко време. Така че, не е нужно да се притеснявате или да се страхувате, когато излизате късно през нощта, сега вашият iPhone е вашият бодигард. Можете да изберете някой от 4-те цвята, черен, бял, тюркоазен и розов, така че да може да съответства на вашия заключен екран или вашето облекло, в зависимост от това колко далеч сте готови да го вземете. Не се притеснявайте, не можете да нараните никого по погрешка, тъй като включва предпазен механизъм, за да предотврати случайно изстрелване, причинено от спрея.

Калъфът за iPhone FLASHr гарантира, че никога няма да пропуснете обаждане

Този калъф за iPhone никога няма да ви накара да пропуснете някое известие, обаждане или текст. Калъфът за iPhone FLASHr на пръв поглед може да ви изглежда обикновен, но когато получите съобщение или обаждане, можете да видите случая, излъчващ потресаващ блясък. Този калъф се захранва от LED светкавица на камерата на iPhone и системата за предупреждение. Сиянието се получава от отражението на светлината на светкавицата от алуминиевата плоча към корпуса. Този случай ще изглежда по-полезен на места, където дори вибрациите се считат за силни или в клуб, където не можете да чуете телефона, но приятелите ви могат да видят как джобът ви свети. Налични са много цветове за калъф за iPhone FLASHr, така че не се колебайте да изберете такъв за Коледа.

Кейсът за iPhone KLYP е Всичко в едно видео студио

Калъфът KLYP за iPhone се използва основно за подобряване на начина, по който правите видеоклипове и снимки с вашия смартфон. Произведено е от Manfrotto Company. Можете да подобрите детайлите и яснотата на изображенията, като ги фиксирате на камерата на iPhone. Качеството на видеоклиповете и снимките, направени през нощта или при слаба светлина, може да бъде подобрено чрез използване на LED светлинни устройства Manfrotto. Неразрушимият поликарбонатен материал пази вашия iPhone, а наличното меко покритие осигурява приятно и здраво захващане за него. Това може да бъде много добра опция за онези, които се стремят към филм, които искат да получат отлична производствена стойност само с помощта на своя iPhone. Нискобюджетни филми, нали?

Калъфът за сирене iPhone не съдържа калории

IPhone CheeseCase ще работи добре за тези, които са голям фен на сиренето или храната като цяло. Можете да го получите в магазин Etsy на Antjes. Прилича на швейцарско сирене, сгънато с дупки, за разлика от всеки друг калъф за смартфон, предлаган на пазара. Толкова е хубаво, че можете да го ядете, но след това и вашият iPhone. Това е хубава и забавна корица, но внимавайте - струва повече пари, отколкото парче сирене.

Калъфът за понг iPhone блокира вредното излъчване

Калъфът за iPhone Pong, създаден от изследователи от Pong, помага за блокиране на почти 60% от излъчванията, излъчвани от вашия смартфон. Те използват някои математически и според тях мозъкът ви е защитен с 1% от радиацията на телефона за всеки долар, който плащате. Така че, ако плащате 100 долара, можете да защитите мозъка си напълно от лъченията. По този начин можете да спасите мозъка си от рак, причинен от излъчванията на iPhone, използвайки този случай.

Подводно обаждане с калъфа за iPhone от амфибия InnoPocket

Този калъф за iPhone е идеален за онези плувци, които искат да правят снимки и видеоклипове дълбоко под водата в синьото море. Неразрушимото покритие съдържа силициево яке и вътрешна обвивка, изработена от формован поликарбонат, като по този начин го прави пакет "два в едно" Можете да използвате клавиши със сензорен екран дори във вода, независимо от двойния слой, присъстващ в корпуса на iPhone InnoPocket Amphibian.

Калъфът iMojito за iPhone отговаря на вашите смартфони, пари в брой и кредитни карти

Калъфът iMojito за iPhone ви предоставя две в едно предимства на капака на телефона и портфейла. Ако сте човек, който не може да излезе от къщата без портфейл и телефон, това може да е идеалният избор за вас. Предлага се в тънък дизайн с няколко джоба, където можете да поставите телефона си и достатъчно пари плюс четири карти. Така че, той ще побере всички ваши нужди.

 

Разклонете мобилния си телефон с калъфа Gold & Diamond на GnG

Някои хора искат iPhone да е крещящ. Калъфът GnG Gold & Diamond е луксозен калъф, който е съставен от 18-каратово злато с 200 диаманта. Само персонализираното лого съдържа повече от 400 диаманта. Този луксозен калъф за смартфон може да ви струва $ 108 880, което според нас е малко по-скъпо.

 

Калъфът за iPhone EXOvault дава ретро усещане за сигурност

Калъфът EXOvault за iPhone осигурява пълна защита на вашия телефон. Можете да получите този калъф в три различни материала: титан, месинг и алуминий. Тези случаи са безопасни, лъскави и здрави. Тези аксесоари съдържат метална изработка, която придава традиционен вид на вашия смартфон, но също така прави покупката ви достойна.

 

Освен всички корици, ние открихме и гениален док за вашия iPhone - „Направи си сам“ iPhone док на Steven Combs. Можете да използвате както пейзажни, така и портретни настройки, като завъртите вашия iPhone с помощта на докинг станцията за iPhone, създадена от Mr Combs. Доста умно!

Свързани:

  • Най-добрите калъфи за iPad за деца
  • Топ 7 модни корици за iPhone
  • Как правилно да поддържате своите iOS устройства: iPad, iPhone и iPod

Относно автора: Габриела е технологичен ентусиаст, запален по мобилната индустрия и приспособленията. Тя е технологичен предприемач, съосновател на UnlockUnit.com.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found