FMTV, Netflix за документални филми за здравето стартира на AppleTV

Здравословната храна не може да се определи само чрез хранително качество. Това е крайният резултат от хранителната система, която съхранява и обновява природните ресурси, постига социална справедливост и хуманно отношение към животните, изгражда богатство на общността и задоволява нуждите от храна и хранене на всички ядещи сега и в бъдеще.

Днес основателите на Food Matters, Hungry For Change и FMTV пуснаха чисто ново приложение за потребители на iOS и дебютираха в услугата на Apple TV.

С над 700 видеоклипа, от които можете да избирате, здравни програми, съобразена функция за търсене „Искам да“ и видеоклип в момента, който се възпроизвежда в момента, никога няма да ви липсва вдъхновение за здравето и уелнес. Без значение къде се намирате по света!

Стартирала през 2014 г., FMTV революционизира начина, по който научаваме за здравето и уелнес с онлайн услуга за видео стрийминг.

Днешното стартиране на приложението FMTV ви дава безпрецедентен достъп до голямо разнообразие от променящи живота видеоклипове. Независимо дали пътувате по света или се настройвате от уюта на собствения си дом, можете:

  • Гледайте документални филми, които ви вълнуват от живота,
  • Създавайте вкусни, подхранващи рецепти с видеоклипове за готвене стъпка по стъпка,
  • Ревитализирайте с часове по йога или пилатес по всяко време и навсякъде,
  • Свържете се с глобални здравни експерти и задайте своите здравни въпроси,

Приложението FMTV ви предоставя:

  • База данни с вдъхновяващи документални филми, вкусни здравословни рецепти, уроци по йога, медитации, експертни интервюта и много други!
  • Категории „Искам да“, осигуряващи директен достъп до уелнес темите, които имат най-голямо значение за тях,
  • Възможността да се присъедините към „програми“, ексклузивни за FMTV, включително ексклузивен 3-дневен детокс и Total Wellness Summit, като много други програми идват скоро!
  • Опция „Now Playing“, която ви позволява да се отдадете на любопитството си и да се забавлявате от постоянен поток от вдъхновяващи, провокиращи мисли мисли,
  • И възможността да управлявате своя акаунт, да преглеждате любимите си и историята си на използване.

Приложението е достъпно и на вашия iPhone и Apple TV от днес. Вижте сами!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found