Топ 10 Windows емулатор за Mac, който трябва да изтеглите

Всички обичаме нашите Mac, дори хората, които го нямат, жадуват! В Mac има много неща, които ви карат да се влюбите в него. Екранът, разделителната способност, изящният дизайн извън този свят, функционалностите; списъкът на симпатичните черти може просто да продължи и да продължи.

Не много често, но идва момент, когато се опитвате да стартирате приложение на Mac, само за да разберете, че то не е съвместимо с него. Понякога тези приложения са толкова важни за стартиране, че мислим за преминаване към друга операционна система. Трябваше да се справя с тази ситуация, когато се опитвах да изградя сложен модел на Excel в моя MS-office за Mac. Нови клавишни комбинации за клавиатура, макроси с различни опции, с които това, което сте свикнали в Windows, може да е малко плашещо ... Не е лесно, знаем!

Влиза спасителят

Тук е полезен емулаторът на Windows за Mac, който ни позволява безпроблемно да използваме приложения само за Windows на Mac. Всъщност има много лесно достъпни емулатори на Windows за Mac, някои са добри, а други не са толкова добри. Най-хубавото при повечето инструменти за виртуализация и емулация е, че софтуер като антивирус или защитна стена на вашия mac работи добре с инсталирана Windows Windows.

Разликата между виртуализация и емулация

Има тънка граница между виртуализация и емулация. Основната разлика е тази на системата на Apple, която използвате. Опциите, които поддържат Intel Macs, се наричат ​​виртуализация, а тези, които поддържат Power PC Macs, са емулации

Избрахме топ 10 от партидата и се надяваме, че ще намерите този, който е напълно подходящ за вашите нужди. Така че, без повече шум, нека стигнем до нашия списък ...

  1. Boot Camp

Това е вграден инструмент за инсталиране на Windows на вашия Mac. Като цяло това е лесен процес, всичко, което трябва да имате, е регистрирано и лицензирано копие на Windows. Първо трябва да инсталирате Boot Camp, за това трябва да отидете в Applications> Utilities> boot Camp. Излезте от всички отворени програми и следвайте инструкциите на екрана, за да инсталирате boot camp. По време на инсталацията вашата система ще създаде отделен дял за Windows.

След като приключихте с инсталацията на лагера за зареждане, сега е време да инсталирате Windows. Поставете компактдиска и просто следвайте лесните инструкции за настройка. След като приключите, сега ще имате възможност да стартирате машината си с Mac или Windows OS, като натиснете бутона „Option“ при стартиране.

За да разберете коя версия се поддържа от вашия boot camp, вижте тази статия.

  1. Бутилка за вино

Ако търсите само да използвате и инсталирате конкретно приложение, което не работи на mac, тогава бутилката за вино може да бъде вашият перфектен партньор. Не е нужно да инсталирате цялата операционна система Windows и следователно няма нужда да създавате и дял.

  1. WinOnX

Друго чудесно приложение, което ви спестява от караницата с инсталирането на Windows OS на mac. WinOnX (или Windows на OS X) е базиран на Wine и може да бъде инсталиран на OS X 10.6 и по-нови версии. Приложението позволява на потребителите да инсталират най-много приложения за Windows на Mac, но все пак има някои, които имат проблеми със съвместимостта. За всички такива случаи винаги активният и отзивчив екип от разработчици на WinOnX е полезен.

  1. Citrix XenApp

Едно от най-страхотните приложения, което позволява на потребителите да се наслаждават на всяко приложение на Windows на Mac. Изчакайте секунда, не само Mac, но XenApp позволява на потребителите да използват всяко приложение на всяко устройство - сега това звучи страхотно, нали? Всички приложения се съхраняват, запазват и могат да бъдат достъпни от база данни. Може би най-доброто нещо за това приложение е, че дори работи, когато потребителят е офлайн.

  1. Винарска изба Wineskin

Това е най-технологичното от приложенията в нашия списък. Wineskin Winery създава портове, които настройват приложенията на Windows по начин, който работи безпроблемно на Mac. И най-добрата част? Приложението е напълно безплатно!

  1. Виртуална кутия

Вероятно най-известната в нашия списък, Virtual Box е известна по причини. Първо, VB е с отворен код и по този начин безплатен! Приложението също се развива непрекъснато, така че ако нещо във вашата система не работи гладко, очаквайте скоро да се реши. На второ място, това приложение не само настройва Windows виртуално, но също така поддържа Linux и други операционни системи. Трето, синхронизацията между хардуера и операционната система е почти перфектна. Камерата, CD устройството, принтерът и т.н. работят перфектно на множество операционни системи.

  1. Виртуален компютър за Mac

Най-добрият емулатор за потребители, които са по-фокусирани върху мрежата. Виртуалният компютър за Mac може да спаси любовта ни към Mac и ние можем да използваме приложения за Windows, без да се налага напълно да се сбогуваме с Mac. Без значение каква операционна система използват, можете да споделяте информация в мрежата, когато използвате Virtual PC for Mac. Приложението обаче е малко скъпо и може да бъде закупено на цена $ 129.

  1. CrossOver Mac

Вземете CrossOver Mac само за $ 39 до $ 59 и започнете да използвате всяко приложение на Windows на вашия Mac, без да е необходимо да създавате виртуална среда или да инсталирате ново / регистрирано копие на Windows. Не е необходимо рестартиране, просто стартирайте програмата и с нея приложението за Windows, което трябва да използвате.

  1. VMware Fusion

Харесвате ли идеята да имате пълен изглед на Windows, да отваряте приложения за Windows и Mac в отделен прозорец и други? Ако да, опитайте VMware Fusion. Използването на приложения за Windows на вашия Mac чрез VMware Fusion дава на потребителите естествено усещане. В сравнение с всички предимства и функционалности на това приложение, цената от $ 34,95 не е твърде голяма.

  1. Паралели

Както подсказва името, Parallels ви позволяват да използвате приложението на Windows паралелно на Mac OS. Предлага се за около $ 69, Parallels е много лесен за инсталиране и може да се използва без рестартиране на системата. Комбинирайте всички предимства и функции на VMware Fusion и добавете факта, че опции като родителски контрол, които сте задали на Mac, дори ще работят на интерфейса на Windows - резултатът е Parallels.

Последен бит ...

** 64-битовата операционна система Windows не е съвместима с определени Mac.

** Винаги архивирайте данните си, преди да опитате да инсталирате Windows на Mac.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found