Как да инсталирате прост безплатен софтуер Key-Logger за Mac

Регистраторите на ключове проследяват всеки ключ, който е въведен във вашия компютър. Има много причини, поради които може да искате да го инсталирате на компютъра, който притежавате, да следите децата или служителите си. Можете да видите дали някой използва компютъра ви, който не трябва да бъде. Можете да знаете какви сайтове се посещават на вашия компютър. Има широка гама от търговски софтуер там с много разширени функции. Този вид софтуер може да достигне до 90 долара.

LogKext обаче е безплатен софтуер, достъпен за изтегляне от //code.google.com/p/logkext/downloads/list. LogKext ви дава основната характеристика на регистрирането на ключове безплатно. Единственият недостатък на тази програма е, че тя преминава само през терминала. Няма специална програма, която можете да отворите. Причината за това е, че работата през ядрото остава незабелязана от защитата на ниво потребител.

Първата стъпка е да отидете на връзката по-горе и да изтеглите софтуерния пакет. И инсталирайте софтуера. След това трябва да намерите терминала и да го отворите, за да имате достъп до програмата. ще го намерите в Приложения / Помощни програми / Терминал или просто можете да търсите в центъра на вниманието „терминал“.

След като терминалът е отворен и е влязъл, напишете “sudo logKextClient” (чувствителен към малки и големи букви). След това програмата ще ви подкани за парола. Въведете паролата, която използвате за влизане в компютъра. (Паролата на администратора на компютъра само администраторът има достъп до тази програма.) След това ще ви подкани за logKext Password. Напишете “logKext” (чувствителен към малки и големи букви).

Забележка: Когато въвеждате тези пароли в терминала, той няма да ви покаже какво пишете, нито звездички на колко клавиша сте въвели. Просто въведете паролите и натиснете enter.

След това всичко, което трябва да направите, е или да въведете командите „print“ или „open“. Print ще отпечата дневника на въведеното в терминала. Open ще отвори .txt файл с дневника вътре на работния плот. Този регистрационен файл може да се отвори от програмата logKext или от работния плот, но не можете да редактирате и запазите файла. Само програмата logKext може да редактира файла. Можете обаче да го запазите като различно име на файл, като използвате „запазване като“, вместо използването на запазване „запазване“ под оригиналното име на файла.

Преди да инсталирате има една важна бележка, тази програма имаше някои проблеми с деинсталирането. За да заобиколите това, първо можете да изтриете всички файлове, които програмата използва. Файлът, който позволява стартиране на програмата, може да бъде намерен на /System/Library/Extensions/logKext.kext. Изтрийте този файл и програмата изобщо няма да работи в терминала. ще ви каже, че logKextClient не може да бъде намерен. Това не изтрива файла със самия дневник, което е важно. За да изтриете този файл, отидете на /Library/Preferences/com.fsb.logKext. Изтрийте този файл и всичко трябва да бъде изчистено от вашия твърд диск. Ако все още не сте доволни, че е напълно изтрита, можете да рестартирате операционната си система.

Отказ от отговорност : Инсталирането и използването на регистратор на ключове на компютър, който не е ваш компютър, е незаконно. Нарушава държавните и федералните закони за подслушване. Отстъпвайте леко и инсталирайте този вид софтуер само когато сте изразили разрешение за това. Също така този вид програма е тази, която хакерите биха използвали, за да получат достъп до вашата лична информация на вашия компютър, тъй като тя вече е инсталирана на вашия компютър, улеснява още повече получаването на вашата информация.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found