Представяме ви Appledbox Reddit

Хей Apple Toolbox читатели!

Днес съм много развълнувана да споделя с вас нещо, по което работим от известно време. Нарича се Apple Toolbox Reddit и е ново място за взаимодействие на читателите, обсъждане на съвети и трикове и получаване на помощ за техните устройства на Apple.

Философията, която стои зад този под-Reddit (подраздел Reddit.com за тези, които не са запознати с термина), е да се създаде общност, в която потребителите да могат да си помагат взаимно и да получават помощ от други. С течение на времето общността ще нараства заедно с потребителите от Apple Toolbox и от интернет като цяло, което ви позволява да обсъждате с колегите собственици на устройства на Apple открито и лесно.

Днес ще разгледаме набързо Reddit, как работи и ще обясним под-reddit на Apple Toolbox. Ако вече сте запознати с основите на Reddit, проверете ни на / r / appletoolbox.

Какво е Reddit?

Reddit е голяма поредица от форуми, намерени в Reddit.com. Reddit се състои от хиляди „подредитове“, които имат теми, вариращи от Новини до Политика до Видеоигри до неща като любимите изпълнители на хората. Потребителите могат да създадат акаунт в Reddit и след това да публикуват връзки или съдържание в тези под-reddits и да го обсъждат с други членове на този sub-reddit и reddit като цяло.

Как да създам акаунт за Apple Toolbox Reddit?

За да се възползвате напълно от Apple Toolbox Reddit, силно препоръчваме да създадете акаунт в Reddit. Това е невероятно прост процес; просто посетете Apple Toolbox Reddit. Горе вдясно ще видите бутон за регистрация за Reddit. Просто го натиснете, попълнете информацията и сте готови.

Абониране

След като се присъедините към Reddit, първото нещо, което трябва да направите, е да се абонирате за нашия под-reddit. За целта просто погледнете страничната лента вдясно и намерете зеления бутон „Абониране“. Това ще ви позволи да видите ново съдържание от Reddit на началната страница на reddit, както и ще ни помогне да спечелим сцепление с потребители от цял ​​Интернет.

Публикуване на съдържание.

Разрешаваме четири типа съдържание в Apple Toolbox Reddit. Потребителите могат или сами да пишат публикации, или също да споделят съдържание, намерено в мрежата, чрез публикация с връзка.

Съвети - Съвети за потребители, които може да се нуждаят от помощ. Това са неща, които хората трябва да знаят, но не.

Трикове - трикове за потребители, които може да са полезни, но не са необходими.

Мнение - Мнения на Apple и устройства на Apple.

Въпрос - Имате въпрос? Просто задайте въпрос чрез текстова публикация.

Забележете, че никоя от тези категории не е „Новини“. Към момента ATB Reddit е място за споделяне и подпомагане на потребителите на Apple и в момента не смятаме, че Новини се вписват в съобщението.

Има и пета категория, Official, която е за съдържание, публикувано от модератори в Reddit или от уебсайта на Apple Toolbox.

Публикуването на съдържание не може да бъде по-просто:

  1. Щракнете върху бутона „Изпращане на нова връзка“ или „Изпращане на нова текстова публикация“ в горния десен ъгъл.
  2. Текстовите публикации ще изведат поле за писане и назоваване на публикацията ви. Публикациите с връзки ще изведат поле за връзка и заглавие. Първо поставете във вашата връзка.
  3. Ако се занимавате с връзка, ATB автоматично ще предложи заглавие, но не се колебайте да го промените.
  4. Оформете съдържанието си. Ако не направите това многократно, това може да доведе до това, че нямате право да публикувате. За да подобрите съдържанието си, просто публикувайте публикацията си, върнете се на началната страница и намерете бутона за нюх под новата си публикация. Натиснете съответния бутон.

Коментиране и гласуване

Apple Toolbox Reddit е страхотен, защото можете не само да научите съвети и трикове и да задавате въпроси, но и да помогнете на другите. За да видите коментари, просто намерете публикацията си в ATB reddit и под нея ще видите лента. Щракнете върху коментари.

Можете да щракнете върху коментари на всяка публикация и да взаимодействате с общността.

Една от най-важните части за превръщането на общността в велика е гласуването. До всяка публикация на началната страница, както и до всеки коментар, има две стрелки. Винаги гласувайте с коментари и публикации, които харесвате, тъй като това ги прави по-популярни, но гласувайте надолу само ако съдържанието е без значение или лошо за общността по някакъв начин. Това не е бутон за несъгласие.

За да участвате в Apple Toolbox Reddit, просто посетете //www.reddit.com/r/appletoolbox. Ако имате някакви въпроси относно Reddit, не се колебайте да ги оставите по-долу.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found