Как да активирам или деактивирам разписки за четене за вашия Apple Watch

Apple Watch е удобен инструмент, когато става въпрос за комуникация с приятелите и семейството ви. Всички сме били в ситуации, в които бързо четем съобщение на часовника си, но наистина нямаме време да отговорим на него. В ситуации като тази е добра практика да деактивирате разписките за четене за вашия Apple Watch и да ги предотвратите на първо място!

Понякога Apple Watch също изпраща разписките за четене, когато не сте имали възможност да се ангажирате със съобщението. Случва се всеки път, когато вдигнете китката си, за да видите съобщение и изберете „Отхвърляне“.

Бързо деактивирайте разписките за четене за вашия Apple Watch

Ето как активирате или деактивирате функционалността на разписката за четене, свързана със Съобщения на вашия Apple Watch.

  • Започнете с отваряне на приложението Watch на вашия iPhone. Докоснете „My Watch“ и превъртете надолу и изберете „Messages“

  • На този екран за съобщения изберете опцията Персонализирана, за разлика от Mirror my iPhone

  • На този екран ще намерите редица различни опции. Превъртете надолу и намерете опцията „Изпращане на разписки за четене“. Използвайки това, можете да активирате или деактивирате функцията за получаване за вашия Apple Watch

Другата алтернатива на потискането на разписките за четене е използването на функцията за бърз отговор на вашия Apple Watch. Когато се появи съобщение на вашия Apple Watch, превъртете надолу на екрана и ще видите опции като „Благодаря“ или „Говорете по-късно“, които можете да изберете заедно с емотикони, за да изготвите и изпратите бърз отговор.

Това ще гарантира, че подателят на съобщението знае, че сте получили съобщението.

Други проблеми с Apple Watch?

Ако имате други проблеми с използването на iMessage на вашия Apple Watch, моля, разгледайте нашите подробни публикации за разрешаване на проблеми с iMessage на вашия Apple Watch.

Надяваме се, че този кратък съвет ви е харесал. Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате въпроси или любим съвет, който да споделите!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found