iPhone, iPad, iPod touch: „Не може да се получи поща - връзката със сървъра е неуспешна“

Устройствата с iOS, включително iPhone, iPad и iPod touch, могат да показват проблем, при който приложението Mail показва съобщението „Cannot Get Mail - The Connection to the Server Failed“, когато се опитва да извлече нови съобщения, особено от сървърите на Microsoft Exchange.

Поправки

Преместете всички елементи от входящата поща в друга папка. Най-често успешната корекция за този проблем е да преместите всички елементи от входящата поща във временна папка, създадена на сървъра. Изглежда, че проблемните съобщения във входящата поща могат да причинят съобщението за грешка.

Надстройте Exchange Server. Може да се наложи да приложите сервизен пакет към Exchange сървъра, към който се свързва вашият iPhone. Някои потребители съобщават, че трябва да инсталират Exchange Server 2003 Service Pack 2, за да премахнат тази грешка.

Променете настройките за сигурност на Exchange. Някои потребители съобщават, че трябва да включат „Включване на наследствени разрешения от родителя на този обект“ в опциите за защита на потребителя в Active Directory.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found