Създайте свои персонализирани вибрации на вашия iPhone, How-To

Една от най-добрите характеристики на Apple Watch според много потребители е възможността да ви побутват чрез функцията за известия. С Apple Watch можете лесно да регулирате интензивността на побутването, като регулирате интензивността на хаптичните сигнали в неговите настройки. Ако искате да проучите подобна функция на вашия iPhone, не търсете повече от функцията за персонализирани вибрации.

Използвайки функцията за персонализирани вибрации, можете да настроите различни сигнали за различни членове на вашето семейство и приятели. Можете да настроите тези модели, за да ви предупреждават, когато някой ви се обади или ви изпрати съобщение. Ако сте заети в среща, не е нужно да изваждате телефона си, за да видите кой се опитва да се свърже с вас. Чрез определяне на персонализирани модели, ще можете да разпознаете предупреждението.

Добрата новина е, че iOS се предлага предварително пакетиран с множество предварително дефинирани вибрационни модели, от които можете да се възползвате. Можете да използвате функцията за вибрации с включен или изключен превключвател за изключване на звука на вашия iPhone. Ето как да създадете свои собствени персонализирани модели на вашия iPhone.

Стъпка - 1 Създаване на персонализиран вибрационен шаблон.

Отидете в Настройки> Звуци> Мелодия . Докоснете настройката за вибрация и ще видите всички предварително опаковани стандартни модели, които се предоставят от Apple на вашия iPhone. Докоснете различните модели в списъка, за да ги изпробвате. Сега, ако искате да създадете свой собствен, докоснете опцията Създаване на нова вибрация в долната част на списъка.

Стъпка - 2 Персонализиране на вибрационния шаблон

Ще ви бъде представен сив екран. Докоснете или задръжте пръста си върху тази област, за да започнете да изграждате шаблон. Обикновено отнема около минута, за да свикнете с чувствителността на взаимодействието. Ще установите, че докато дефинирате шаблона, синята лента започва да преминава през долната част на екрана. Използвайки това, можете да определите максималната дължина на шаблона. Докоснете Stop по всяко време, за да запазите само изминалото време.

Стъпка - 3 Тествайте и запазете вашия персонализиран шаблон на вибрация

Докоснете възпроизвеждане, за да изпробвате новия си модел, или можете да докоснете записа, за да го промените. След като сте доволни от резултатите, докоснете Запазване и дайте име на модела си . След това вашият шаблон ще се покаже в списъка, озаглавен Персонализиран, готов за присвояване на събития или дори на конкретен контакт. Отнема малко практика, но можете да създадете някои доста страхотни вибрационни модели за собствена употреба.

Стъпка - 4 Присвояване на персонализиран модел на контакт по ваш избор

За да зададете персонализирана вибрация на конкретен член на семейството или приятел, отворете приложението Контакти, докоснете името на контактите, за да видите подробностите. Докоснете Редактиране и превъртете надолу, докато видите опциите за мелодия и TextTone . Докоснете Мелодия на звънене и можете да превъртите надолу и да изберете персонализирания модел на вибрация, който току-що сте създали в Стъпка -4 до контакта.

Докоснете Готово и всичко е готово!

Надяваме се, че сте изпробвали няколко указателя, за да настроите свои собствени вибрации за вашите известия. Следващият път, когато сте на среща или гледате филм и чуете този познат модел, ще благодарите на себе си, че отделихте пет минути, че сте създали тези персонализирани модели.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found