Спрете отварянето на снимки при свързване на iPhone, How-To

Няколко потребители ни писаха, че когато свържат своя iPhone или iPad към компютъра си, снимките в iTunes се отварят автоматично извънредно. Това може да бъде доста досадно. по-често този проблем се появява, когато надстроите или преинсталирате OS X на вашия Mac.

Източник: Apple

Във всеки случай това е лесно да се поправи и можете да спрете отварянето на снимки с няколко промени на вашия компютър. Можете да проверите и двете стъпки по-долу, за да се уверите, че работят за вас, за да разрешите този проблем.

Стъпка - 1 Първата от тези стъпки е свързана с настройка на вашия iTunes. Свържете вашия iPhone или iPad с помощта на кабела към компютъра. Когато компютърът автоматично стартира Photos за свързаното устройство, отидете в раздела, наречен „Import“ в горната част. Кликнете върху него. Точно под главното меню ще намерите името на вашето устройство, последвано от Отваряне на снимки за това устройство. Премахнете отметката от тази опция.

Това ще гарантира, че когато свържете това устройство следващия път към компютъра, няма да ви дразни, като отваряте снимките.

Стъпка - 2 Ако горната опция не е работила за вас, можете да използвате терминала на вашия Mac и да деактивирате това досада. Намерете приложението Terminal в папката с приложения и го стартирайте на вашия Macbook. след като стартирахте своя терминал, продължете и използвайте следната команда. Можете да копирате и поставите командата отдолу в командния ред и да натиснете enter.

по подразбиране -currentHost пише com.apple.ImageCapturedisableHotPlug -bool true

Това ще спре автоматично отваряне на снимки, когато свържете iPhone или iPad към компютъра си.

Моля, не се колебайте да споделите съвета и да дадете отзивите си в коментарите по-долу. Кои са някои от любимите ви съвети и трикове, когато става въпрос за използване на снимки на вашия Macbook?

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found