Без клавиатура за емотикони на iPhone, iPad и други iDevices

В: Имам iOS устройство (iPad, iPhone или iPod) и клавиатурата за емотикони не е в списъка за избор. Къде е?

О: Намерете емотиковата клавиатура във всяко приложение, което използва стандартната клавиатура, като Mail или Messages. iOS предлага много емоджи, които можете да използвате. Трябва да активирате емоджи от настройките на клавиатурата. Отидете в Настройки> Общи> Клавиатури> Добавяне на нова клавиатура ... и изберете емотикони.

А с Messages в iOS 10 и по-нови версии можете да изпращате по-големи емотикони. Ако изпратите повече от три емотикони или добавите емоджи с текст, емоджи се настройва на по-малък размер Можете дори да замените думите с емотикони!

Докоснете, за да замените думите с емотикони

С iOS 10+ приложението Messages ви показва думи, които можете да замените с емотикони.

  1. Отворете Messages и натиснете иконата New Message, за да започнете ново съобщение, или докоснете съществуващо съобщение
  2. Напишете съобщението си, след което докоснете усмивката на клавиатурата
  3. Изчакайте думите да станат оранжеви
  4. Докоснете оранжева дума, за да я замените с емотикони. Ако можете да използвате повече от едно емоджи, полето за бърз отговор ви показва опции за избор
  5. Когато сте готови, докоснете бутона за изпращане, за да доставите

Ако искате да замените емотиконите с оригиналната дума, просто докоснете емотиконите

Търсите предсказуеми емоджи за текстови съобщения? Или предсказуемите емотикони не работят?

Вижте нашето видео!

Използване на предсказуеми емоджи

С предсказуем текст пишете и завършвате цели изречения само с едно докосване. Докато пишете, се появяват избори за думи и фрази, които обикновено използвате. Те се основават на вашите минали разговори и стил на писане. Има и предложения за емотикони, които може да искате да използвате. За да използвате емотикони с предсказване, напишете съобщението си и потърсете предложените емоджи в полето за въвеждане на предсказване, след което го докоснете, за да замените думата или да добавите емоджи.

За да изключите предсказуем текст, докоснете и задръжте усмивката или иконата на глобус на клавиатурата. Толкова е просто!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found