Не получавате известия за приложения на Apple Watch? Проверете тези съвети

Няколко потребители, които актуализираха Apple Watch до watchOS 6 и iPhone до iOS 13 / 13.1 тази седмица, установиха, че Apple Watch не получава известия за приложения след актуализацията.  

Основният проблем, за който потребителите съобщават, е, че часовникът им е спрял да отразява известия от сдвоения си iPhone. Някои потребители също споменаха, че проблемът не се ограничава до приложения за комуникация като съобщения или имейл, но засяга и други приложения, които не са свързани с комуникацията, като например известия за аларма.

Свързани:

  Тази статия предоставя някои съвети, които могат да ви помогнат да диагностицирате някои от тези липсващи проблеми с известията на вашия Apple Watch.

  Препоръчваме ви да актуализирате своя iPhone до iOS 13.1, ако сте имали тези проблеми на iOS 13, който беше пуснат миналата седмица заедно с watchOS 6.

  Липсващи известия за аларма в Apple Watch след актуализация на watchOS

  Нека започнем с проблема с известието за аларма на Apple Watch.

  Ако установите, че алармите не пропускат на вашия Apple Watch, проверете тази една настройка, за да се уверите, че сте добре с необходимите настройки.

   1. Отворете приложението Watch на вашия iPhone
   2. Докоснете раздела „Моят часовник“ в долната част на екрана
   3. След това натиснете „Часовник“
   4. Проверете и направете „Push Alerts from iPhone“ активиран.

  Ако имате други проблеми, свързани с алармата на Apple Watch, моля, разгледайте нашето подробно ръководство за отстраняване на аларми на Apple Watch.

  Не получавате известия за приложения като цяло на Apple Watch?

  Въпреки че може би вече сте проверили очевидното, все пак искаме да се уверим, че те са покрити. Преди да влезете в плевелите, опитайте този трик и вижте дали той ще реши проблема. Изключете телефона си и гледайте и ги стартирайте отново (първо стартирайте iPhone, последван от часовника).

   1. Проверете дали „Не безпокойте“ не е активиран на вашия часовник. На часовника си натиснете Настройки> Не безпокойте.
   2. Ако липсващият проблем с известията се случва само с определено приложение, като Telegram или Skype, проверете настройките на приложението, за да се уверите, че известията са активирани. На вашия iPhone натиснете Настройки> Известия.  
   3. Превъртете надолу, за да намерите приложението и го докоснете. Уверете се, че „Разрешаване на известия е ВКЛ.“. Чувствайте се свободни да го превключите на OFF и след това изчакайте няколко секунди и го активирайте обратно.

    Превключете настройката на OFF и след това ON

   4. Отворете приложението Watch на вашия iPhone. Докоснете My Watch и изберете Notifications.
   5. Превъртете надолу до раздела „ОГЛЕДАЙТЕ АЛЕМЕНТИ ЗА IPHONE ОТ:“
   6. Уверете се, че въпросното приложение има активирани сигнали тук.

    Превключете и изключете тази настройка няколко пъти за приложението, с което имате проблеми.

   7. На този екран превключете функцията за приложението на OFF, изчакайте няколко секунди и го включете отново в положение ON

  Сблъскахме се с подобен проблем с известията за звънене с последната актуализация на watchOS и успяхме да отстраним и отстраним проблема. Можете да прочетете подробностите по-долу:

  • Не получавате известия за звънене на вашия iPhone? Как да поправя

  PS - Деактивирането / активирането на настройка изглежда работи много с Apple Watch. След актуализацията на watchOS 6 не успяхме да направим екранни снимки на часовника. Изключването му в настройката, последвано от повторно активиране, свърши работа!

  Сега проверете и вижте дали известията за приложенията се показват на вашия Apple Watch.

  Извършете принудително рестартиране на Apple Watch

  Ако все още имате проблеми с липсващи известия за приложения на вашия Apple Watch, опитайте да рестартирате Apple Watch. Натиснете и задръжте цифровата коронка и страничния бутон заедно, докато не видите логото на Apple на екрана на часовника. Освободете бутоните и оставете Apple Watch да се рестартира сам.  

  След като Apple Watch се рестартира, можете да проверите и да видите дали известията работят.

  Премахване на сдвояването и ремонт

  Ако проблемите продължават да съществуват, можете да опитате да деактивирате и да сдвоите Apple Watch с вашия iPhone и да проверите.

  Повечето потребители, които са имали този проблем с watchOS 6 и iOS 13, са успели да го поправят чрез превключване на настройката Alert или чрез премахване на сдвояването и след това повторно сдвояване на Apple Watch с iPhone.

  Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако сте успели да разрешите този проблем или имате допълнителни въпроси.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found