Проблеми с пощата след надстройка до iOS 9.3.1, Въпроси и отговори

Някои потребители съобщиха, че имат проблеми с пощата на своя iPhone и iPad след надстройка до iOS 9.3 и iOS 9.3.1. Ако сте на iOS 9.3 и сте имали проблеми с кликване върху връзки по пощата в Safari, моля, обърнете внимание, че проблемът е отстранен с надстройката 9.3.1. Има няколко други проблема, които са забелязани от някои потребители, като например невъзможност за изпращане на имейли или получаване на имейли, прекъсване на замразяването на приложението за поща и странен проблем за самоизтриване на имейли. Ще се опитаме да предоставим няколко съвета чрез тази публикация, които разглеждат някои от тези проблеми.

След надстройката не мога да намеря пощенската си кутия на моя iPhone 6 повече.

Въпреки че проблемите са докладвани от някои от потребителите на iphone 6 и 6 плюс, ако имате този проблем, той може лесно да бъде отстранен чрез заплитане с няколко настройки на вашето устройство. Ако не можете да намерите една или повече от пощенските си кутии, докоснете Mail на началния екран, последвано от Edit, както е показано на снимката по-долу. Настройките трябва да са еднакви и за вашия iPad.

На следващия екран, моля, уверете се, че сте активирали Показване на всички входящи кутии, както е показано на следващото изображение. След като активирате това, трябва да можете да намерите всичките си входящи кутии, свързани с вашето устройство. Не сме сигурни защо някои настройки на потребителя излизат от строя след надстройка. Добрата новина е, че това е сравнително лесно да се поправи.

Мога да получавам имейли, но не мога да изпращам никакви

Има вероятност този проблем да не е свързан с надстройката ви, но може да се случи, ако току-що сте добавили имейл акаунти към устройството си. Във всеки случай, ако имате този проблем, моля, докоснете Настройки> Поща, Контакти, Календари и след това изберете имейл акаунта, с който имате проблем, както е показано по-долу.

На следващия екран докоснете Акаунта и след това въведете отново паролата си, както е показано на изображението по-долу . Това ще се погрижи за проблема, ако паролата ви за сървъра за входяща поща е същата като сървъра за изходяща поща. Това също би трябвало да помогне, ако имате проблеми като препращане на грешка при опит за изпращане на имейл.

Моето приложение за поща замръзва след надстройката до iOS 9.3.1

За съжаление няма проблеми, свързани с настройката, свързани с този проблем. Най-добрият начин да се обърнете към този проблем е чрез хардуерно нулиране на вашето устройство. Задръжте натиснати бутоните за заспиване и начало за 10 - 15 секунди, докато на екрана видите лого на Apple. Оставете устройството да се рестартира самостоятелно. Сега проверете дали все още имате проблеми със замразяването на пощата.

Моето устройство автоматично изтрива имейлите ми. Какво мога да направя

Шансовете са, че това не е свързано с надстройката, а е проблем с настройките, който може да е бил неволно зададен и сте забравили за него.

Моля, докоснете Настройки> Поща, Контакти, Календари> докоснете имейл акаунт> Пощенски дни за синхронизиране и след това увеличете ограничението за време. Моля, обърнете внимание, че имейлите ви все още са налични на пощенския сървър и вашето устройство показва имейлите въз основа на опцията, която сте настроили тук.

Моето устройство показва непрочетени имейли, когато нямам такива.

Това е стар проблем и не е пряко свързан с надстройката. Ако имате този проблем, моля, проверете статията ни за това и той трябва да реши проблема, който изпитвате.

Изтритите имейли се показват отново и отново

Това може да е много досаден проблем. Изтривате имейлите от входящата си поща, но когато включите iPhone отново, виждате как се появяват отзад. Това е отбелязано и в предишни версии на iOS от някои потребители. За да разрешите този проблем, можете да изтриете имейл акаунта на устройството си и след това да го добавите обратно. За да изтриете акаунта, моля, натиснете Настройки> Поща, Контакти, Календари> Изберете имейл акаунта, с който имате проблеми, и изтрийте. След като изтриете акаунта, моля, рестартирайте своя iPhone или iPad и след това добавете обратно имейл акаунта. Това няма да изтрие имейлите ви. Моля, консултирайте се с вашия доставчик на имейл услуги . Проверихме това с настройките на акаунта в Gmail и не сме загубили имейли.

Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате някакви други проблеми с вашата поща на вашия iPhone или iPad след надстройката. Ако публикацията ви е харесала, моля не се колебайте да я споделите с други, като кликнете върху бутоните за споделяне. Късмет!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found