Как да принудите да рестартирате iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone Pro Max

iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro max са най-модерният iPhone, произведен от Apple. Новата Pro линия iPhone е създадена за производителност и издръжливост. Като се има предвид това, може да има хълцане, свързано със софтуера (iOS), което може да наложи да принудите да рестартирате iPhone 11 Pro или iPhone 11 Pro Max или да поставите устройството си в режим DFU.

В тази кратка статия ще ви преведем през стъпките, които ви показват как да принудите да рестартирате iPhone 11 и да извършите DFU режим, ако е необходимо.

Как да принудите да рестартирате iPhone 11 / iPhone 11 Pro / iPhone 11 Pro Max

Изпълнете последователността от трите стъпки по-долу в бърза последователност.

Три лесни стъпки за принудително рестартиране на вашия iPhone 11 Pro
 1. Натиснете и освободете бутона за увеличаване на звука
 2. Натиснете и отпуснете бутона за намаляване на звука
 3. Натиснете и задръжте страничния бутон, докато вашият iPhone 11 се рестартира

Ако вашият iPhone 11 не се рестартира в края на стъпка 3 по-горе, може да изпълнявате последователността малко бавно. Опитайте няколко пъти и ще го направите. Това важи особено за потребители, които надграждат до iPhone 11 и iPhone 11 Pro от по-старите модели като iPhone 6S.

Процесът на принудително рестартиране за тези нови iPhone е подобен на процеса на устройствата от серията iPhone X, iPhone XS.

Ако искате просто да изключите вашия iPhone 11, можете да го направите и чрез приложението Настройки. Докоснете Настройки> Общи и превъртете надолу до дъното на екрана и изберете „Изключване“.

DFU Mode на iPhone 11 Pro, Ето как да го направите

За тези много редки случаи, когато трябва да поставите вашия iPhone 11 в режим DFU, за да отстраните или възстановите своя iPhone изцяло с помощта на iTunes, ето последователността от стъпки. Последователността на бутоните за сила на звука и страничните бутони трябва да се направи по-бързо, за да се покаже режимът за възстановяване в iTunes.

 • Свържете вашия iPhone 11 към компютъра с помощта на Lightning към USB кабел.
 • Отворете iTunes на вашия компютър
 • Натиснете и отпуснете бутона за увеличаване на звука.
 • Бързо натиснете и отпуснете бутона за намаляване на звука.
 • Натиснете и задръжте страничния бутон за 10-15 секунди, докато екранът на iPhone стане черен
 • Натиснете и продължете да държите страничния бутон
 • След това натиснете и задръжте бутона за намаляване на звука за 5 секунди и след това отпуснете страничния бутон, докато продължавате да държите бутона за намаляване на звука за още 10 секунди. Ако тези стъпки са изпълнени правилно, дисплеят трябва да остане черен, без текст или лого.
 • Трябва да видите съобщението „ iTunes откри iPhone в режим на възстановяване . Трябва да възстановите този iPhone, преди да може да се използва с iTunes. "  
 • Сега можете да използвате опцията за възстановяване на iOS на вашия iPhone.

Излизането от режим DFU (черен екран на вашия iPhone) е много по-прав процес. Изпълнете тези три стъпки в бърза последователност.

 • Натиснете и отпуснете бутона за увеличаване на звука.
 • Натиснете и отпуснете бутона за намаляване на звука.
 • Натиснете и продължете да държите страничния бутон, докато не видите логото на Apple.

Надяваме се, че вашият iPhone 11 продължава да работи най-добре и не е нужно да използвате режим DFU. Също така се надяваме, че сте закупили AppleCare + за новия си iPhone 11.

  В случай на голям проблем с iOS (черен екран на дисплея и iPhone 11 не реагира) или вашият iPhone 11 продължава да се рестартира, можете да се свържете с Apple Support и да получите тяхната помощ.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found