Защо Apple всъщност трябва да актуализира 4-инчовия iPhone SE

Apple до голяма степен се очаква да дебютира „iPhone SE 2“ тази година. Само дето слухът изобщо няма да бъде iPhone SE. Но Apple може и трябва да освежи iPhone SE, който познаваме и обичаме.

Ако не сте запознати, тазгодишното опресняване на iPhone SE 2 по същество ще бъде iPhone 8 с актуализирани вътрешни елементи. Но Apple лесно може да даде на 4-инчовия форм-фактор същото отношение. Ето защо вероятно би минало добре.

Свързано четене

  3. По-малките телефони са много необходими

  Може да е малък, но iPhone SE е много по-преносим и удобен за държане.

  В епоха, когато всеки смартфон по същество е таблет, Apple може лесно да преодолее тенденцията с 4-инчов iPhone. Разгледайте текущите водещи състави там. Няма съмнение, че индустрията постепенно премахва по-малките телефони. И това е срам.

  Докато по-големите устройства очевидно са по-добри за гледане на медии, идва момент, когато устройство просто не е удобно да се държи или с една ръка. По-малките смартфони са много по-лесни за работа за по-малките потребители.

  И със сигурност има пазар за това. Оригиналният iPhone SE беше изключително популярен. И когато започнаха да се разпространяват слухове за потенциално опресняване, слухът „iPhone SE 2“ стана горещо очакван. Когато Apple действително направи iPhone SE отново достъпен за продажба, той се продаде изключително бързо.

  Трябва да има баланс, разбира се. Някои хора ще продължат да купуват 6,5-инчови телефони. Но потребителите, които предпочитат по-джобен дизайн, до голяма степен са били закачени да изсъхнат. Apple наистина може да промени това с нов 4-инчов iPhone.

  2. „Това е остарял дизайн“ не е добро извинение

  IPhone SE е остарял. Но също и iPhone 8, който Apple се очаква да обнови тази година.

  Можете, разбира се, да аргументирате, че iPhone SE е остарял дизайн. В крайна сметка се основава на iPhone 5. Това е устройство, което Apple пусна за първи път през 2012 г.

  Но какво ще кажете за iPhone 8? Предстоящият нискотарифен телефон на Apple току-що се очаква да бъде актуализиран iPhone 8 с модерен процесор и други компоненти.

  IPhone 8, разбира се, се основава на стила на тялото на iPhone 6. Това устройство беше пуснато само две години след iPhone 5 през 2014 г. Също така има Touch ID и доста големи рамки, точно както би направило опресняването на iPhone SE.

  Така че заявяването, че Apple няма да пусне 4-инчов iPhone, базиран на стил на тялото, само две години по-възрастен, няма да го намали. Apple лесно може да пусне освежен 4-инчов iPhone. И потребителите щяха да го купят веднага.

  1. Форм факторът ще бъде точно в линия през 2020 г.

  IPhone 2020 се очаква да изглежда по-скоро като iPhone SE, отколкото iPhone 8. Pic чрез Phonearena.

  IPhone SE не прилича много на настоящите iPhone. Но ако слуховете за тазгодишните iPhone се окажат верни, обикновена актуализация на iPhone SE може да се впише изключително добре сред линията на Apple 2020.

  Това е така, защото тази година се очаква Apple да преработи дизайна на своите флагмани. По-конкретно, той ще заеме квадратните ръбове на едно от най-популярните и успешни устройства: iPhone 4.

  IPhone 4, разбира се, има много подобен дизайн като iPhone SE. Всъщност, ако Apple просто актуализира форм-фактора iPhone 8 за тазгодишния нискотарифен телефон, това устройство всъщност ще бъде аутът, който не е на мястото си в гамата.

  С връщането на iPhone 4 на масата, Apple има златна възможност да актуализира iPhone SE. Устройството ще има смисъл с предстоящия състав. И няма малко съмнение, че много фенове ще бъдат доволни заради това.

  Но какво ще кажете за 5,4-инчовия?

  Тазгодишният 5,4-инчов iPhone 12 може да бъде приятна изненада.

  Разбира се, има шанс Apple да реши iPhone SE, защото едно от тазгодишните устройства ще заеме този слот.

  В допълнение към чифт 6,1-инчови устройства и 6,7-инчов флагман, Apple се очаква да дебютира 5,4-инчов OLED телефон тази година. Това е интересна промяна в размера.

  Просто помислете, че настоящите 5,8-инчови устройства като iPhone X и iPhone XS не са толкова по-големи от 4,7-инчовия iPhone 8.

  Намаляването на размера на екрана до 5,4 инча по диагонала може много добре да означава, че устройството ще изглежда по-скоро като iPhone SE с дисплей от край до край, отколкото iPhone XS.

  Още една промяна, която загатва за това. 5.4-инчовият iPhone вероятно ще заема долния ред на модела, както се вижда от факта, че няма да има 3D камера за полет. Може да е по-евтино от 6.1-инчовия iPhone.

  С други думи, феновете на по-малките iPhone все още не трябва да губят надежда. Докато мнозина Apple не просто опресняват 4-инчовия iPhone SE, той може да има нещо много подобно, но по-добро в работата.

  Въпреки че се надявахме, че новият iPhone SE може да бъде пуснат по време на пролетната актуализация тази година, предвид проблемите, свързани с веригата за доставки на Corona Virus, той не изглежда много осъществим.

  Смятате ли, че има пазар за следващото поколение iPhone SE предвид целия успех на iPhone XR и началното ниво iPhone 11? Моля, изключете звука, като използвате коментарите по-долу.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found