Как лесно да изтриете или архивирате имейли на iPhone, iPad и iPod touch

След като настроите акаунт в Gmail на вашето устройство с iOS, можете да изберете да архивирате или изтриете съобщенията си. Можете лесно да активирате или деактивирате тази функция на iPhone, iPad и iPod touch. Ако активирате тази функция за вашия имейл акаунт, ще видите поле за съхранение в лентата с инструменти или ако прекарате пръст през съобщение, червеният бутон ще каже „Архивиране“. Ако обаче деактивирате тази функция, ще видите типичната икона на кошче или ако плъзнете, червеният бутон ще изчете „Изтриване“

Когато архивирате съобщение, то се премества в папката All Mail. Когато изтриете имейл, той ще постави изтритите имейли в папката ви за боклук. За да активирате или деактивирате тази функция, просто натиснете Настройки> Поща, Контакти, Календари> Акаунт в Gmail> Архивиране на съобщения и и изключете или включете опцията Архивиране на съобщения.

Ако искате да можете лесно да изтривате и архивирате имейли, препоръчваме тази настройка: Включете опцията „Архивиране на съобщения“, след това отворете имейл, което искате да изтриете (или архивирате), просто докоснете и задръжте върху иконата на папката за съхранение , след това изберете Архивиране или Изтриване:

Свързани: 

Грешка в пощата: MFMessageErrorDomain грешка 1032; поправяне

iPhone, iPad, iPod touch: „Не може да се получи поща - връзката със сървъра е неуспешна“

Основен имейл и настройка

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found