Топ 5 най-готини приложения за iPhone и iPad (издание 2016)

Ето 5 от най-страхотните приложения за вашия iPhone, които са безплатни за изтегляне.

Нека си признаем, iPhone, който държите в ръката си, не е нищо друго освен страхотно изглеждаща, спретната джаджа, ако нямаше приложения. Именно тези невероятни приложения правят света на смартфоните да блести. Говорейки за приложения, в днешно време има толкова много от тях, че става трудно да изтеглите най-доброто. Нашият списък с невероятни приложения за iPhone / iOS - 2016 може да реши този проблем.

Да започваме!

Страва

Тичаш ли или караш редовно? Ако да, тогава Strava може да е приложението, от което се нуждаете. Позволява на потребителя да проследява тяхното представяне, като си поставя цели и следи ежедневния напредък. Той включва класации и предизвикателства, за да го направи по-конкурентоспособен. Най-забавната част е, че потребителите могат да създават свои собствени маршрути, а други потребители могат да ги виждат.

Всичко това без абсолютно никакви разходи. Премиум версията обаче предлага още повече инструменти. Това приложение също спечели заглавие на приложението на годината на TechRadar Phone Awards.

Google Снимки

Да, знаем, че има толкова много приложения за съхранение и споделяне на снимки, но Google Photos се откроява, тъй като дава неограничено място за съхранение. И друга убедителна причина да го използвате е неговата висока съвместимост. Можете да използвате Google Photos и на Android и на персонални компютри.

Не се ограничава до съхраняване на снимки и видеоклипове, дори ви позволява да редактирате снимки и да правите колажи. От щракване върху изображение до изпращането му на приятели, Google Photos ще бъде вашият спътник в управлението на вашите снимки и видеоклипове.

Перископ

Приложението за стрийминг на видео на Twitter, Periscope, връща забавлението обратно в уравнението на социалните медии. Той е предназначен за тези хора, които оценяват непосредствеността и лекотата на Twitter и искат повече визуални и графични изображения. Потребителите могат да предават свои видеоклипове на живо или да гледат други хора. Те могат да задават въпроси и да коментират на живо, докато видеото се излъчва. А за тези, които пропускат видеоклиповете на живо, те имат възможност да гледат видеото през следващите 24 часа от стрийминга, подобно на Snapchat.

Той е лесен за използване, но нещата, които искате да продължите, се връщат за още. Това е отговорът на Twitter на Meerkat. Той беше станал доста популярен още от пускането му.

Spotify

Spotify е много популярно музикално приложение. Въпреки че Apple Music набира скорост, Spotify пусна силни корени в услугите за стрийминг на музика. Това приложение има някои страхотни функции за iOS, които превръщат вашето устройство в мини джубокс. Смята се, че Spotify има 30 милиона песни, така че можете да слушате почти всяка песен от всеки изпълнител, всеки жанр или която и да е ера.

Поточното предаване на живо е безплатно за потребителите на iOS, но слушането на песни офлайн струва премия, която си струва да се похарчи, тъй като в Spotify има много музика.

Ръководства от Lonely Planet

Това е приложение, предназначено за туристи и туристи. Можете да намерите много приложения, които предоставят информация за дестинации по целия свят. Това е мястото, където Guides прави разлика, тъй като обхваща само някои известни градове като Ню Йорк, Лондон, Барселона и Париж. Следователно неговият домейн е ограничен, но по-фокусиран. И тези градове станаха много туристически с толкова много предложения, че понякога става объркващо. Приложението има за цел да улесни пътуването през тези градове и е супер бързо.

Той показва информация за секунда. Той мигновено показва подробности за даден град, като карти, любими места и т.н. Можете да намерите магазини, ресторанти и други забележителности, като щракнете върху бутони, маскирани като изображения.

Приложението Guides предлага и планиране на бюджета за туристи и туристи. Можете да маркирате подходящи страници за бъдещ достъп. Най-хубавото на информацията в това приложение е, че тя е написана от хора, които обичат тези места и я познават много добре. Функцията „Близо до мен“ работи, когато сте онлайн и ви дава информация за нещата в близост до вас.

Това е всичко засега, не се колебайте да добавите към списъка и да следите някои по-готини приложения.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found