Как да коригирате замразено приложение на вашия Apple Watch

watchOS 4 от Apple направи възможно за по-бърза реакция на приложенията и достъп до повече фонови режими за разработчиците. Новата актуализация също така позволи на разработчиците да се възползват от основния Bluetooth, за да се свържат директно с аксесоари. Въпреки подобренията, има моменти, когато приложението се замразява и не реагира на вашия Apple Watch. Ето как можете да поправите замразено приложение на вашия Apple Watch.

В тази кратка статия ще ви покажем как можете лесно да принудите да излезете от приложения на вашия Apple Watch. Преди watchOS 3 можете просто да щракнете двукратно страничния бутон и да напуснете принудително, но сега изглежда, че това изисква няколко други стъпки.

СВЪРЗАНИ

Съвети за отстраняване на неизправности на Apple Watch

Apple Watch не показва информация за входящо обаждане

Apple Watch, Премахване на досадния музикален изскачащ контрол

Как да принудите да затворите приложение на Apple Watch

  1. Започнете, като натиснете страничния бутон и го задържите за няколко секунди
  2. Ще бъдете отведени до екрана за изключване на вашия Apple Watch.
  3. Вместо да избирате тук една от опциите на дисплея, натиснете цифровата коронка и я задръжте за няколко секунди
  4. Когато видите началния екран за приложения на вашия Apple Watch, това ще означава, че сте принудително напуснали замразеното приложение успешно.
  5. Рестартирайте Apple Watch, като натиснете и задържите страничния бутон, докато се появи плъзгачът, след което плъзнете плъзгача за изключване. Рестартирайте часовника си.
  6. Стартирайте проблемното приложение и вижте дали все още имате проблеми.

Ако имате проблеми с конкретното проблемно приложение на вашия Apple Watch от известно време и сте се опитали да прекратите и рестартирате Apple Watch без успех, най-добрият залог може да бъде да деинсталирате приложението напълно и след това да го преинсталирате на вашето устройство .

Деинсталирайте приложението напълно и преинсталирайте на вашия Apple Watch

За да изтриете проблемното приложение от вашия Apple Watch, На iPhone докоснете и задръжте иконата на приложението, докато не видите X на иконата, след което докоснете X, за да премахнете приложението от вашия iPhone и Apple Watch. За да възстановите премахнато приложение, изтеглете го на iPhone от App Store.

Можете да премахнете приложението директно от Apple Watch, като задържите иконата на приложението, докато не видите познатия X на иконата. Когато го направите по този начин, приложението остава на вашия сдвоен iPhone. Най-добрият залог е да го премахнете както от вашия iPhone, така и от Watch и след това да го инсталирате отново, като използвате App Store.

Надяваме се, че този бърз съвет Ви е бил полезен. Моля, уведомете ни в коментарите по-долу, ако имате някакви въпроси или притеснения.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found