iSkin Нови аксесоари за вашия iPhone 4, 4S и iPad 2

iSkin е добре известен със своята линия защитни калъфи за електронни устройства и наскоро пуснаха няколко нови корици точно навреме за новия iPhone 4S и iPad 2 и iPhone 4. Калъфите, обикновено изработени от супер мек силикон за iDevices, вече са направени от черен алуминий за iPhone и черен алуминий с четка / найлон за iPad 2.

Кожа Аура

Проектиран специално за iPhone 4 и iPhone 4S е хлъзгав, модерен и идеален за тези джаджи. Ултра тънката рамка предпазва телефоните, без да добавя насипно състояние. Добавената ширина е малко под 1,6 мм. Дизайнът е идеалното допълнение към дизайна на iPhone, а технологията е на много отдалечени от всеки друг дизайн, представен от iSkin.

Aura удобно щраква директно върху телефона, оставяйки стратегически поставени дупки за високоговорителите и портовете. Лекият дизайн пропуска допълнителното тегло и насипно състояние, толкова често свързани с калъфи за телефони. Досега кожата на аурата се предлага в три цвята: графит (тъмен въглен), тъмносин (метално синьо) и сребърен (бял).

Revo4 SE

Revo4 SE е друг нов скин за iPhone 4 и 4S. Изработено от издръжлив японски силикон, това също осигурява защита без по-голямата част. С функции като ViSOR щит, който се предлага с удобна за докосване зона за отговаряне на повиквания, просто не можете да сбъркате. Този калъф се използва най-добре, ако телефонът ви ще се използва в среда, неприятна за телефона. Revo4 SE се предлага в цветове като синьо / черно, червено / черно, тъмно кафяво / бяло, жълто / бяло, розово / черно и тъмно кафяво / черно.

Аура2

Последната нова кожа, която се предлага от iSkin, е калъфът aura2 за iPad 2. Той осигурява пълна защита на тялото в тънка опаковка и включва функционалността Smart Cover. Въпреки че на пазара има редица случаи на фолио, нито един не е толкова здрав, тънък или с толкова високо качество. Aura2 позволява лесно преобразуване от многоъгълен дисплей за гледане на телевизия и филми до ергономична стойка за писане.

Изработена от найлонов метален найлон с подплата от микрофибър, Aura2 ще запази екрана на вашия iPad 2 безопасен и чист. Допълнително включените допълнителни джобове за карти са чудесно място за съхранение на хартии и други предмети, които искате да съхранявате на лесен достъп. Той също така включва вътрешен джоб, който е специално проектиран да осигури защита срещу кражба на безжична самоличност. Лесно съхранявайте кредитните си карти! Засега аурата се предлага във флота, но скоро ще бъдат пуснати нови цветове.

Кожите за iPhone ще струват около $ 39,99, докато кожата за iPad ще струва $ 99,99.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found