Бележки не се синхронизират с Macbook и iOS 10, инструкции

След пускането на iOS 10 стана необходимо за потребителите на Mac да надстроят до OS Sierra, тъй като без него приложението Notes няма да се синхронизира. Сега най-доброто нещо при използването на устройства на Apple заедно е, че всичко се синхронизира като изображения, видеоклипове, аудио, контакти и дори бележки. Толкова много хора използват приложението Notes на iOS, за да отбелязват нещата или да поддържат списъците си със задачи и т.н.

Ако по някаква причина приложението Ви Notes е спряло да се синхронизира след надстройката до Sierra на MacBook Pro, има много просто решение.

Това, което се случва, е, че всички промени, които правите в бележка на вашия MacBook, не се синхронизират с други устройства на Apple като iPhone или iPad. Промените, направени на другите устройства, обаче се появяват в бележките на Mac.

СВЪРЗАНИ: Как да извлечете най-доброто от PDF документите с приложението Notes

Няма отговор какво причинява този проблем, но решението се изключва и след това отново включва опцията iCloud за приложението Notes.

Ето какво можете да направите:

  1. Отидете в Настройки на вашия iPhone или iPad
  2. Сега превъртете надолу, докато видите iCloud и го докоснете
  3. Ще видите списък с приложения, които се синхронизират чрез iCloud
  4. Превключете върху Бележки, ако не е включен
  5. Ако е включен, изключете го и изчакайте малко, след което го включете отново

Това трябва да свърши работа и да реши проблема със синхронизирането между вашия iPhone и Mac или iPad и Mac. За да проверите дали проблемът е напълно разрешен, отворете приложението Notes на вашия Mac и създайте нова бележка. Сега отидете в приложението Notes на вашия iPhone или iPad и вижте дали бележката съществува. Уверете се, че wifi връзката е активна, за да може да се синхронизира незабавно. Понякога синхронизирането отнема известно време.

Ако горните прости стъпки не са решили проблема ви, можете също да опитате да изтриете приложението Notes и да го преинсталирате. Изглежда, че това работи и за няколко души.

Можете също да проверите на iCloud.com дали бележките, написани на вашия Macbook, се синхронизират на уебсайта на облака. Ако са, тогава те трябва да бъдат видими на всички ваши устройства.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found