Най-добрите приложения на Apple Watch за любителите на спорта

Ако обичате спорта, тогава знаете колко е важно да сте в крак с любимите си отбори, игри, резултати, новини и други. Независимо дали става въпрос за футбол, бейзбол, футбол или баскетбол, никога не трябва да търсите по-далеч от китката си, за да сте в крак с времето.

За любителите на спорта, ето списък с най-добрите приложения на Apple Watch за спорт.

Свързани :

  • Най-добрите приложения на Apple Watch за ученици
  • Получете кратък старт през деня си с тези 5 страхотни приложения на Apple Watch
  • Следете приема на вода на iPhone и Apple Watch

Спортни сигнали

Спортни сигнали на Apple Watch

Приложението Sports Alerts е страхотно за получаване на новини, статистика и резултати за любимите ви спортове. На iPhone можете да гледате видеоклипове след играта, да сте в крак с фантастичните си екипи и както подсказва името, да получавате полезни предупреждения.

В Apple Watch, Sports Alerts изброява всички лиги и ви позволява да видите резултати за предишни игри, предстоящи събития и отбори и лиги, които следвате.

Спортните сигнали се предлагат безплатно в App Store за iPhone, iPad и Apple Watch. Можете да разгледате опциите за покупка в приложението за абонаменти, експертни снимки и премахване на реклами.

Доклад за избелване

Bleacher Report за Apple Watch

Приложението Bleacher Report ви позволява да проверявате резултати, да получавате сигнали и да преглеждате новините в Apple Watch. Започнете, като изберете любимите си спортове и отбори на iPhone. След това изберете видовете новини, които искате да видите, от акценти до слухове до чернови.

Поп отворете Bleacher Report на вашия Apple Watch, за да проверите резултати, новини, сигнали и други.

Приложението също така ви позволява да сте в течение на фентъзи лигите, да слушате подкасти и да избирате интереси като музика и униформи.

Bleacher Report се предлага безплатно в App Store за iPhone, iPad, iMessage и Apple Watch.

Резултатът

theScore на Apple Watch

Проверете NFL, NBA, NCAA, MLB, английската Висша футболна лига и други с помощта наScore. Получавате актуализации на резултатите в реално време, актуални новини, място за вашите любими и съобщения с други фенове на спорта като вас.

На Apple Watch ,Score предоставя резултати и спортни новини с едно докосване и ви показва предстоящи игри.

theScore се предлага безплатно в App Store за iPhone, iPad и Apple Watch.

ESPN

ESPN на Apple Watch

За повечето видове спорт и първенство ESPN е не просто телевизионен канал, но и приложение за вашите устройства. Вижте какво се случва в света на баскетбола, тениса, състезанията, бейзбола, бокса и др.

Настройте любимите си в приложението на вашия iPhone и след това, когато сте навън, проверете резултатите за вашите екипи и лиги на вашия Apple Watch.

ESPN се предлага безплатно в App Store за iPhone, iPad, iMessage, Apple Watch и Apple TV. Можете също така да проверите опциите за абонамент за покупка в приложение за ESPN + и конкретно покритие на събитието.

Кое спортно приложение на Apple Watch постига хомерун за вас?

Това са страхотни спортни приложения на Apple Watch, за да сте в течение със спортовете, отборите и играчите, които обичате.

Използвате ли едно от тези спортни приложения за Apple Watch или предпочитате друго, което искате да препоръчате? Моля, не се колебайте да коментирате по-долу и да споделите вашите мисли!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found