Кой безплатен калъф за iPhone 4 трябва да изберете?

В момента Apple предлага осем различни случая, включително собствена броня, чрез безплатната програма за iPhone 4. Но кой да изберете? Ето кратко описание на описанията и рецензиите за всеки отделен случай:

Apple iPhone 4 Броня

Описание: Обикновена гумена лента, която щрака около ръба на iPhone. В описанието на Apple се казва „направен от издръжлив каучук и формована пластмаса [...] това е забавен начин за персонализиране на вашия iPhone 4.“

Преглед: Но рецензията на iLounge е смесена „Няма защита за предното или задното стъкло на iPhone, освен допълнителните милиметри дълбочина, добавени към устройството. За кредит на Apple, в „калъфа“ са вградени метални капаци за бутони, а гумата се използва за облицоване на портовете за слушалки и Dock Connector - което ги прави несъвместими с някои конектори на трети страни - но няма съмнение, че този случай се чувства радикално надценен спрямо всяко по-ранно предлагане на случай на Apple ”

Проблеми със съвместимостта: iPhone 4 може да не се побира в собствената докинг станция на Apple или в някои докинг станции за високоговорители и други устройства, докато бронята е включена.

Калъф за заключване (прозрачен и пушен) за iPhone 4

Описание: Това е твърд пластмасов калъф, който се прихваща към iPhone 4 и покрива страните и гърба на устройството.

Преглед: Тъй като iPhone 4 изданието на този случай все още не е на разположение, нито отзиви. Плакатът за форумите на MacRumors обаче не беше твърде доволен от пригодността на изданието 3GS:

„Първо впечатление, ужасно! Мога да държа телефона и да размахвам кутията толкова много, че издава щракащ звук на гърба на iphone. В този случай е ужасяващо. "

Преглед в YouTube отбелязва подобно лошо прилягане.

Проблеми със съвместимостта: Повечето потребители не са съобщавали за проблеми, използвайки изданието 3GS с разнообразни докинг станции и други аксесоари.

Изображение:

Belkin Shield Micra за iPhone 4

Описание: Белкин описва случая като „гъвкав, докосващ се“. Известните функции включват „изрязване на обектива на камерата“ и „тънък дизайн, който се вписва“.

Преглед: Плакат на форуми на MacRumors пише: „това определено е гъвкав случай, а не хардшел. Той покрива целия телефон, с изключение на екрана очевидно. Има изрези за жака за слушалки и втори микрофон отгоре, щепсела и високоговорителите отдолу, камерата и светкавицата отзад и превключвателя за заглушаване отстрани. Бутоните за захранване и сила на звука всъщност са покрити от кутията, но това не се забърква с възможността ви да включите или изключите телефона. Единственият проблем, който виждам в този случай, би бил, ако имате протектор на екрана на телефона си. Калъфът излиза на екрана на телефона и когато закупих този калъф, закупих и защитен протектор на екрана (който беше ужасен между другото, върна се същия ден) и когато го сложа, със сигурност ще попречи на защитата на екрана .Така че, ако вашият харесвате мен и не може да понася мехурчета на екрана, не бих избрал този случай, ако искате и защитник на екрана. "

Проблеми със съвместимостта: Както бе споменато по-горе, може да имате проблеми с този случай, ако използвате защитен екран.

Изображение:

Грифин мотив iPhone 4 диаманти / дим

Описание: Грифин казва, че този калъф е „издръжлив, гъвкав, устойчив на надраскване и разкъсване […] по-твърд от нашите силиконови калъфи FlexGrip, но по-гъвкав от нашите твърди поликарбонатни калъфи.

Преглед: Не успяхме да намерим жизнеспособни отзиви по този случай.

Изображение:

Griffin Reveal Etch iPhone 4

Описание: Това е полумека гумена лента с твърда пластмасова задна част.

Преглед: ArtOfTheiPhone предлага положителен преглед на случая: „

„  Etch покрива бутона за заспиване и контролите на силата на звука със собствени симулирани бутони, но те реагират точно при натискане. Но най-много ни харесва  Etch over the  Reveal е неговият външен вид и издръжливост. Разбира се, прозрачната пластмаса на  Reveal ви позволи да видите логото на Apple и всичко това, но също така лесно се надраска и космите и други замърсявания бяха лесно видими. "

Проблеми със съвместимостта: Тъй като този случай използва ластик, подобен на бронята на Apple, може да имате проблеми с докинг станции и някои други аксесоари

Специален калъф за iPhone 4

Описание: Това е калъф с твърда обвивка с матово меко покритие.

Рецензия: Безумно страхотният Mac пише: „изглежда малко смесица между Fitted от iPhone 3G / 3GS и iPad. Бяхме фенове на ревизирания Fitted за iPhone 3G / 3GS и това изглежда е поредната стъпка в еволюцията на един от по-популярните модели на корпуса на компанията. Калъфът се отличава с фирмената подплата от плат с гумени страни от две части. Ръбовете и лицето на кутията са приятно меки на допир, което е чудесно за сцепление, но все пак е лесно да се извадят от джобовете. "

Speck PixelSkin HD iPhone 4

Описание: Дебел, мек каучуков калъф, който покрива отстрани и отзад с блокова текстура, предназначена да подобри сцеплението.

Рецензия: iGadgetLife пише: „PixelSkin трябва да предпазва iPhone 4 от леки удари и удари, но не бих препоръчал да пуснете iPhone 4 от височина дори с включен калъф. Екранът е изложен, но има известна защита от повдигнатия панел. PixelSkin е приятно изглеждащ калъф и изглежда с по-нисък профил, въпреки че има почти същите размери като iPhone 3G версията. Новият материал му придава гладка, но хващаща се текстура. С облицованата текстура PixelSkin се чувства много сигурен в ръката на потребителя. Един недостатък на материала е, че той привлича прах, особено при черната версия. "

Проблеми със съвместимостта. Жакът за слушалки става леко вдлъбнат с този калъф, така че може да имате проблеми с по-къси аудио конектори.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found