„Този ​​аксесоар не е оптимизиран за този iPhone ...“ с нищо без връзка

Всеки друг, който има съобщение „Този ​​аксесоар не е оптимизиран за този iPhone“, изскача многократно, когато нищо не е свързано ??? Това често се случва, дори ако никога не сте включили аксесоар към вашето устройство и Bluetooth също е изключен!

Някои потребители съобщават за проблем, при който iPhone показва съобщението „Този ​​аксесоар не е оптимизиран за този iPhone ...“ въпреки факта, че към телефона не е свързан никакъв аксесоар.

Читателите получават и друго подобно съобщение за грешка „Този ​​аксесоар може да не се поддържа.“ Понякога това съобщение за грешка се появява за аксесоар, който е работил в миналото, дори в продължение на месеци или години.

„Този ​​аксесоар не е оптимизиран за този iPhone“ Fix

В много случаи този проблем е причинен от отломки в конектора на докинг станцията на iPhone. Като такива можете да опитате да почистите конектора на дока с помощта на мека четка за зъби или сух памучен тампон. Опитайте да духате в двата високоговорителя отдолу на iDevice. Очевидно говорителите са проблем, тъй като понякога те поемат влага.

„Този ​​кабел не е сертифициран и може да не работи надеждно“ Грешка на iPhone и iPad

В редки случаи, когато включите iPhone или iPad във вашия USB Lightning кабел, ще срещнете изскачащ прозорец или съобщение, което казва „Този ​​кабел не е сертифициран и може да не работи надеждно“. Резултатът е, че вашият iDevice няма да се зарежда чрез този светкавичен кабел.

Ако това се случи с вас, първо опитайте да извадите кабела от двата края и след това да включите отново. Също така, опитайте да включите кабела в различен USB порт или различен контакт.

Уверете се, че вашият кабел е сертифициран от Apple, много кабели за мълния на трети страни не са. Проверете дали кабелът ви е скъсан или изтъркан във всеки момент. Ако е така, заменете го със сертифициран от Apple светкавичен кабел.

И накрая, проверете както вашия гръмоотвод iDevice, така и кабелните входове на зарядното устройство за наличие на замърсявания, власинки или други остатъци, заседнали в него. Ако видите нещо, премахнете го. Използването на лупа помага.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found