Топ 3 голф игри за iPhone и iPad (издание 2016)

Голфът се играе на компютри вече повече от три десетилетия. Тя започна по времето на мониторите EGA и CGA и сега пристигна в света на смартфоните. В App Store на Apple има доста игри за голф: някои са безплатни, а други са доста евтини. Това са страхотни игри, с които да отделите време и да се състезавате с приятелите си, особено ако не можете редовно да посещавате зелените.

Съкратихме списъка до три голф игри, които със сигурност ще ви харесат. Тези игри могат да се похвалят с някои много реално изглеждащи характеристики на курса като дървета, трева и предизвикателствата на вятъра и терена. Голфът остава традиционната компютърна или мобилна игра, защото не е сложна игра.

Нарича се игра с „един бутон“, защото за целта ви трябва само бутон или докосване в случай на смартфони. Тези игри не изискват множество пръсти, от които се нуждаят много от съвременните игри. Или може просто да го наречете, перфектна игра за мързелив човек.

Само нуждата от пръст за докосване не улеснява всичко. Всичко е свързано с времето и едно щракване или натискане на екрана; което определя вашия успех. Освен това имате вятър, терен, с който да се биете и внимателно позиционирайте топката си според това.

Ето трите игри за голф, които трябва да опитате да играете на вашия iPhone, ако не можете редовно да се водите на зелените!

WGT Golf Mobile

WGT е лесно избор номер едно за голф игри за вашия iPhone. Защо? Това е много реалистично, предизвикателно и не струва нищо. Можете да получите играта по същество безплатно. Освен това има онлайн мултиплейър поддръжка. WGT Gold Marque печели пари от спонсори от реалния свят в онлайн събития. Той също така продава кредит, който може да се използва за закупуване на марково оборудване, някои от които дори могат да направят играта ви по-добра.

Най-добрата част от играта са нейните курсове, които са почти същите като истинския курс. Разработчиците и дизайнерите на тази игра се постараха да постигнат тази реалност. Те снимаха всяка дупка на всеки ход от стотици различни ъгли. Теренът на играта се поддържа реалистично в близост до реалния курс чрез картографиране с точност до един инч от реалния курс. Това гарантира, че топката се показва реалистично на екрана. Осветлението и сенките на голф игрището са допълнителен плюс, за да го приведете възможно най-близо до реалността.

Всички тези изображения се намират на сървър и се предават на вашия телефон, когато ги играете, така че действителният размер на играта дори не включва тези висококачествени изображения. Но поради тази причина ще ви трябва добра Wi-Fi или 4G връзка. Бавната честотна лента наистина няма да ви позволи да се насладите на играта.

Какво друго можете да направите? Можете да изберете да играете през различни курсове, да приемате месечни предизвикателства и да играете със случайни опоненти онлайн. Единствените недостатъци са, че не е лесно да преместите целта върху потребителския интерфейс и яркостта обикновено намалява, ако противникът отнеме време. Освен това всичко е страхотно в играта, което ви дава приятно изживяване.

Pro Feel Golf

Pro Feel Golf е една от онези игри, при които числата играят важна роля. Разработчиците използват това, за да запазят някои функции безплатни, докато други трябва да бъдат платени само. Pro Feel Golf използва подобна стратегия, но включва и някои действия в социалните медии. Освен това има треньор жена, който да ви води в първите часове на игра. Ако искате вашите игри да изглеждат и да се чувстват добре, Pro Feel Golf е играта за вас.

Виртуалните курсове са проектирани да бъдат много ориентирани към детайлите. Те обаче не са много близо до истинските курсове. Тъй като те са виртуални, можете да се прицелите навсякъде без особени затруднения. Всичко се изобразява в реално време, докато играете. Страхотна функция в тази игра е иновативният интерфейс за изстрел. Плъзгането обратно върху топката ви показва дъгата, която ще удари топката ви. Можете да държите палеца си натиснат и да регулирате дъгата, като я премествате. Освободете палеца си и задайте времето кога топката трябва да достигне размера на зеления кръг в потребителския интерфейс. Ще бъде малко трудно да се разбере този механизъм, без да се играе. Ще го разберете добре и ще го намерите отличен, когато го играете.

Той предлага ежедневни предизвикателства и кариерни режими. Той предлага игра за много играчи, но не е в реално време, което вероятно е един от недостатъците на играта. Ако сте играли голф в реалния живот, това е играта за вас.

Златна звезда

Това е друга страхотна игра за голф, която ще се играе на вашия iPhone. Той предлага задоволително преживяване и практически курс, който прави вашите снимки възможно най-близки до реалните. Околните мебели на играта обаче са малко разочароващи. Това затруднява навигацията и балансирания подход. Жетоните, монетите, сърцата, усилвателите и точките за опит правят малко сложно разбирането на вашето място и вашите резултати. Изглежда разработчиците на тази игра трябва да са направили много пари чрез тези функции, които иначе не са толкова необходими.

Играта осигурява турнири в реално време, които са забавна част от мача. Обаче отново може да се усложни. Независимо от това, това е страхотна игра на голф и с малко време за игра, ще можете да разберете екосистемата, която тази игра има. Ако беше по-просто, сигурно би бил избор номер едно за голф игри.

Освен тези три игри, има и много други игри, но тези три са нашата най-добра селекция въз основа на интерфейса, характеристиките и цялостното изживяване на играчите. Може да ви хареса една игра по-добре от останалите, но това ще разберете само при изпробването на всички тях.

Това е всичко за сега! Честита игра!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found