9 най-добри приложения за камери / снимки за потребители на iPhone Instagram

Instagram е едно от нещата, които станаха повсеместни. Заедно с Facebook, Twitter и Snapchat, това е една от основните платформи за социални медии. И това означава, че това е чудесно място за публикуване и преглед на снимки, както и мощен инструмент за маркетинг и бизнес взаимодействия.

Докато Instagram е самостоятелно приложение, всъщност има немалко други приложения, които се свързват добре с него. Instagram е всичко за снимки, така че качеството на изображенията, които публикувате, е ключово. Имайки предвид това, ето някои страхотни приложения за редактиране на снимки, дизайн, камера и други приложения, които могат да стимулират вашата игра в Instagram.

СВЪРЗАНИ:

  9. Facetune

  Ако селфитата в Instagram са по-бързи, вероятно ще искате да изтеглите Facetune. Това е приложение за редактиране на снимки с много конкретна цел: да направите селфитата си да изглеждат много по-добре. Не е безплатно, но ако наистина сте сериозни към вашата игра за селфи, вероятно си заслужава.

  Facetune може да направи всичко - от избелване на зъбите до аерографска кожа. Освен това е невероятно лесен за използване и доста интуитивен. Въпреки че може да има ограничен набор от функции в сравнение с други приложения за редактиране на снимки, той изпълнява задачите си изключително добре.

  8. Бумеранг

  Понякога е най-добре да отидете на първа страна. А що се отнася до кратки видеоклипове, Instagram има свое официално приложение: Boomerang. Това е нещо като един трик пони, но прави това, което прави изключително добре.

  По принцип, Boomerang позволява на потребителите да създават едносекундни циклични видеоклипове, като правят поредица от снимки и ги свързват. Тъй като това е приложение от първа страна, интеграцията на Instagram е първокласна. И хей, има само нещо забавно в тези къси, зациклили клипове.

  7. Репост

  Понякога поводът изисква репост на изображение, а не създаване на оригинално съдържание. Независимо дали сте бизнес или страница, която лекува потребителско съдържание, има малко приложения, които позволяват репостиране толкова просто, колкото Repost за Instagram.

  Приложението позволява на потребителите сами да споделят изображение от акаунта на друг човек. Той също така се справя с описанието и автоматично ги кредитира. Просто се уверете, че имате основателна причина първо да публикувате нечие съдържание.

  6. Canva

  Ако използвате страницата си в Instagram за бизнес или маркетингови цели, вероятно ще искате да изтеглите Canva. Технически не е фоторедактор. Вместо това е по-скоро подобно на приложение за дизайн на социални медии. Нека обясним.

  Canva ви позволява да създавате оформления с няколко изображения, да добавяте графики към публикациите си и да наслагвате текст върху изображения. Съществуват и разнообразни вградени шаблони, които ви позволяват лесно да пуснете изображение и да го публикувате набързо. Canva може да ви помогне да създадете привлекателни графики - всичко на вашия iPhone.

  5. Giphy Cam

  Не е необходимо Instagram да се занимава със сериозни снимки на пейзажи или страхотните йога пози, които можете да правите. Понякога просто искате да се забавлявате и да бъдете глупави. И ако това е вашият план, Giphy Cam може да ви помогне да стигнете до там.

  Приложението позволява на потребителите да комбинират изображения и видеоклипове, които правят, с изпечени GIF анимации, като дъгови котки или най-горните слънчеви очила. Резултатът е нов GIF, който е толкова страхотен и забавен, колкото звучи.

  4. Snapseed

  Що се отнася до редактирането на снимки, настолните компютри имат Photoshop. И макар че има наличен Photoshop за iOS, най-близкото нещо, което мобилният телефон има до мощния пакет за редактиране на снимки, е Snapseed. Това е безплатно изтегляне и е силно препоръчително за всеки, който прави снимки на iPhone.

  Въпреки че VSCO е чудесен за филтри, Snapseed е пълен с гранулирани инструменти за редактиране и корекция на снимки. Можете да прецизирате основно всяка част от вашата снимка с вградени четки, а също така разполага със система от шаблони, която позволява на потребителите да създават „стекове“ от филтри за бъдеща употреба.

  3. PicStitch

  Понякога не искате да затрупвате емисията си в Instagram с множество снимки за едно и също време или събитие. Разбира се, можете да добавите няколко изображения към една публикация. Но има нещо очарователно в простотата на колажа.

  Instagram има собствено приложение за създаване на колажи, наречено Layout. Но е трудно да се победи PicStitch на трета страна. Приложението е безплатно, високо оценено и се предлага с повече от 240 различни оформления и вграден пакет за редактиране на снимки.

  2. Просветлете

  Enlight се прави от добрите хора, които са разработили Facetune. Това е многофункционален фоторедактор като някои други приложения в нашия списък, но той гарантира собственото си място поради своите уникални функции. От друга страна, не е безплатно. Така че помислете какво всъщност търсите в фоторедактор, преди да хапете куршума.

  В допълнение към мощните функции за редактиране на снимки, Enlight има някои вградени инструменти, които позволяват на потребителите да създават произведения на изкуството от своите изображения. Трудно е да се обясни в текст, но просто погледнете резултатите от някои от тези инструменти. Въпреки че е $ 3,99, тази цена може да си струва за креативно настроените сред нас.

  1. VSCO

  Instagram има вградени филтри, но от много време тези филтри бяха интересни или уникални. Оттогава дойде множество приложения на трети страни, за да запълнят пропуските. И несъмнено най-доброто приложение за всеки тип филтър-приложение е VSCO.

  VSCO предлага разнообразие от висококачествени филтри по подразбиране, както и мощни инструменти за редактиране на снимки и запечен социален аспект. Но има и множество различни филтри за покупка, които гарантират, че никога няма да останете без опции.

  Кое е любимото ви приложение за камера / фото за Instagram?

  Уведомете ни в коментарите! Обичаме да споделяме.

  скорошни публикации

  $config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found