7 Трябва да имате MMORPG игри за вашия iPhone

Много хора предпочитат да играят игри на iPhone поради неговата скорост и дълготраен живот на батерията. Поради тези причини iPhone без съмнение е един от най-добрите телефони за игра на MMORPG или масово онлайн мултиплейър ролеви игри . Игровите компании насочват вниманието си към тези игри, тъй като са толкова много потенциални играчи. В резултат на това имате изобилие от игри, от които да избирате. Без значение каква игра харесвате, определено ще намерите нещо интересно в App Store.

Също така подчертахме три игри, които абсолютно изглеждат зашеметяващо на дисплея на ретината на екраните на iPhone 7 и iPhone 7 plus. Чипът A10 Fusion в тези нови устройства отговаря на подчертаните игри.

7-те най-добри MMORPG, които ще се играят на вашия iPhone

  • Сблъсък на кланове

Тази игра не се нуждае от представяне, тъй като стана толкова масово популярна. Той има много обширна и конкурентна последователност, толкова много, че се превърна в емблематична игра. Получавате пълна свобода да персонализирате собствения си град и също така проектирате стил на атака на кула, когато атакувате други места. Естетиката, околната среда и цялостното усещане на играта просто пленяват. Разработено от създателите на Boom Beach, ще откриете, че качеството е почти същото.

  • Ловец на подземия 5

Тази игра има заредени оръжия от 900 броя и включва стотици умения и техники. За всяка мисия са оборудвани най-добрите заклинания и съоръжения, които да я овладеят. Той разполага със самостоятелна писта, където ловувате чудовища и други злодеи в общо 69 мисии. Има множество среди, с които се сблъсквате по пътя като селския аванпост на Вален. Можете да позволите на 3 други играчи да играят заедно с вас и да ви помогнат да завършите мисиите си. Плячката, която събирате по пътя, се нуждае от защита от слуги и капани. Тази игра се случва толкова много, че ще бъдете още по-заинтересовани след всяка мисия.

  • Avabel

Avabel е друг 3D MMORPG, който заслужава вашето внимание. Той предлага функции като последователни атаки с използване на скокове, комбинация от удари, лов на чудовища. Включва две полета Main Tower за мултиплейър и Dungeon както за мултиплейър, така и за соло играчи. PvP режим в играта позволява до 1000 играчи да играят в реално време, което показва колко масивен е мултиплейърът. Естетиката на играта я прави една от най-добрите мултиплейър игри там.

  • Ред и хаос

Това е единствената игра, която предлага цялостно MMO изживяване, особено на вашия телефон. Вие създавате свой собствен герой и играта включва 15000 умения и 8000 съоръжения. Разширено в продължение на 5 състезания, вие изследвате Харадон и създавате приятели и врагове по пътя. Търгувате с неща, биете се в дуели и общувате със съюзници в наистина мултиплейър същност. Създавайки подобрена група, можете да разраснете отбора си, за да станете непобедими и да завладеете легендарни подземия. С 1500 куеста, приключващи играта, ще ви отнеме много време, за да я завършите.

  • Heroes of Incredible Tales

Heroes of Incredible Tales включва невероятни 3D среди, задвижвани от Unreal Engine 4. Играта е относително по-проста, тъй като контролите са прости и има много гъвкавост на комбинациите. Подгответе се да разгърнете множество атаки с едно докосване, така че да овладеете атаките си с течение на времето и да се научите да ги правите заедно с прости контроли. Можете да избирате от широка гама съоръжения, за да персонализирате вашите герои и да стигнете дотам, че да промените кожите. Можете да предизвикате други играчи на арената или да изрежете чудовища и да изследвате света със свое собствено темпо.

  • Нахлувайте

Тази игра използва данните от gpa за престой на виртуален свят над реалния свят. Това е нововъзникнала добавена игра и е уникална с това, че използва събития от реалния свят, за да оформи епизодите на играта. Визуално изглежда просто, което е, защото основният фокус е МЕТА, където играчите поддържат портали и се обединяват.

  • Царство завоевание

Тази игра има множество видове среди и е една от най-добрите MMORGP за вашия iPhone. Предлага борби, управление на град и стратегия. Ако сте харесали да играете Farmville, тази игра определено ще ви хареса. За разлика от Farmville, вие също се борите, така че това е комбинация от стратегия и сила. Той не е толкова популярен, но трябва да бъде, тъй като е една фино проектирана игра, която ви държи мотивирани да получите повече от него.

Повечето от тези MMORPG са безплатни за изтегляне от App Store, така че дори и да не харесвате играта, няма загуба. Някои от игрите вече имат милиони играчи по целия свят, докато други наваксват.

Топ 3 игри на iPhone 7 / iPhone 7 Plus

Ако имате новия iPhone 7 или iPhone 7 plus, има игри, които оживяват на тези устройства и си струва да ги разгледате. Чипът A10 Fusion на тези нови устройства добавя сериозна процесорна мощ и производителност.

  • Oz Broken Kingdom

Тази игра е безплатна за изтегляне и някои доста сериозни усъвършенствани графики. Вие ще водите битката срещу Великата тъмнина, която хвърли сянката си върху мирната земя на Оз. Легендарните герои на Oz - Tin Man, Lion и Scarecrow изглеждат вдъхновяващи за новия iPhone 7, докато се опитват да спрат нарастващото зло, да възстановят равновесието на магията и да върнат кралството в законната му слава. Това всъщност е една от онези игри, които Apple показа в основния си адрес.

  • Пътят към Лума

Дисплеят на ретината на новия iPhone 7/7+ отдава справедливост на тази игра. Ще видите удивително проектираните 3D светове. Ако опазването на околната среда е нещо, което ви интересува, няма да бъдете разочаровани от тази игра.

  • Geometry Wars - Много цветна и бърза игра, която изглежда невероятно на екрана на iPhone 7 plus. Влезте в трон като света и застреляйте десетки луди цветни форми, които се появяват на пътя ви.

Разбира се, има много други заглавия като Rayman Adventures и Riptide GP: Renegade, които си струва да опитате на новото си устройство iPhone 7.

Ако сте запален геймър, няма да бъдете разочаровани от тези селекции.

Другите им игри, които сте успели да изпробвате на вашия iPhone 7/7 +, са ви оставили без думи? Моля, споделете любимите си заглавия на игри, като използвате коментарите по-долу.

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found