Най-добрите начини за прерязване на кабела с вашия Apple TV през 2018 г.

Apple TV се превърна в изключително чудесна възможност за тези, които искат да прережат кабела. Apple наскоро пусна Apple TV 4K, което ви дава възможно най-доброто качество на изображението, като същевременно обслужва тези, които притежават 4K телевизори.

В днешния ден и възраст традиционните декодери се изхвърлят отстрани. Това се дължи на експлозията на стрийминг услуги, което ви позволява да спестите няколко долара и да разчитате само на домашния си интернет, за да гледате любимото си съдържание.

Четирите най-големи кабелни и сателитни компании загубиха 1,5 милиона клиенти на платена телевизия през 2017 година.

Въпреки че има някои канали, които предлагат отделни абонаменти (напр. HBO, Cinemax, Starz), виждаме стартиране на по-пълни заместващи услуги за стрийминг. Последното от тях идва от хората в Google чрез YouTube TV, но днес разглеждаме няколко различни опции.

PlayStation Vue

Започвайки нещата, PlayStation Vue стартира през 2015 г. на ограничени пазари. Оттогава Sony разшири не само покритието на пазара, но и различния брой налични канали.

Понастоящем има четири различни планове, предлагани от PlayStation Vue:

  • Достъп - $ 39,99 / месец с над 45 канала
  • Ядро - $ 44,99 / месец с 60+ канала
  • Elite - $ 54,99 / месец с 80+ канала
  • Ultra - $ 74,99 / месец с 90 канала

Скокът между различните нива е значителен, докато не преминете между Elite и Ultra. Разликата тук е, че Ultra PlayStation Vue включва HBO, Showtime и EPIX хитове. Междувременно нивото Elite изисква да закупите тези опции като Premium добавки.

В допълнение към четирите различни планове за избор, PlayStation Vue предлага няколко допълнителни екстри. Има различни добавки, като Sports Pack, или можете да добавите конкретни филмови канали като HBO, Showtime, Cinemax и други.

И накрая, PlayStation Vue включва облачен DVR, който ви позволява да записвате толкова съдържание, колкото искате. Това съдържание ще се съхранява до 28 дни, преди автоматично да се изтрие от облака.

Ако искате да завъртите PS Vue, можете да се регистрирате за безплатен 5-дневен пробен период.

Hulu с телевизия на живо

Hulu е един от най-добрите варианти на пазара за тези, които искат да наваксат с любимите си телевизионни предавания. След това през май миналата година стартира Hulu с Live TV.

За разлика от други опции на тази страница, Hulu предлага само един план, чиято цена е $ 39,99 на месец. Оттам ще получите достъп до повече от 50 канала, които включват някои от най-популярните опции.

Този месечен разход също ще даде на потребителите достъп до поточната библиотека на Hulu. Това означава, че вероятно никога няма да останете без съдържание, което да гледате, и можете да наваксате любимите си предавания.

Има някои добавки Premium от HBO, Showtime и Cinemax, които варират от допълнителни $ 8,99, чак до $ 14,99 на месец. Hulu е включила и функция Cloud DVR, която ви позволява да съхранявате до 50 часа съдържание.

Hulu предлага безплатен 7-дневен пробен период, преди да се наложи да похарчите трудно спечелените пари.

DirecTV СЕГА

Много хора ще се приспособят към DirecTV Now през следващите месеци. Това се дължи на отлична сделка, която изисква да платите за 3 месеца услуга, а в замяна ще получите безплатна Apple TV 4K.

DirecTV Now е начинание между DirecTV и AT&T, след като беше пуснато през ноември 2016 г. През декември 2017 г. AT&T заяви, че има над 1 милион абонати.

Що се отнася до предлаганото, има четири различни планове за избор:

- * Live A Little * - $ 35 / месец за 60+ канала

- * Just Right * - $ 50 / месец за 80+ канала

- * Go Big * - $ 60 / месец за над 100 канала

- * Трябва да го има * - $ 70 / месец за 120+ канала

Може би най-привлекателният аспект на DirecTV Now идва в категорията на премиум добавките. Докато други услуги таксуват над $ 15 за подобни на HBO, DirecTV Now предлага следните добавки:

  • HBO - $ 5 / месец
  • Cinemax - $ 5 / месец
  • Starz- $ 8 / месец

Можете също така да използвате DirecTV Now вход за използване с различните самостоятелни приложения за стрийминг. Това означава, че ще можете да гледате съдържание от NBC, CBS, Fox и други, само като използвате данните си за вход в DTV Now.

За тези, които искат да тестват водите, DirecTV Now предлага 7-дневен безплатен пробен период.

Прашка телевизия

Sling TV е друга опция, която е на пазара от доста време. Някои биха могли да кажат, че Sling е един от катализаторите, който позволява на потребителите наистина да отрежат кабела.

Ценообразуването за Sling TV може да е малко странно на пръв поглед, тъй като има само три възможности. Sling TV Orange на цена от $ 20 на месец, Sling TV Blue е $ 25 на месец, Sling TV Orange + Blue е $ 40 на месец.

Sling TV Orange предлага 30 различни канала на живо, докато абонаментът Blue предлага 45 канала. С Blue обаче няма да получите канали като Disney или ESPN. Вместо това ще можете да стриймвате на множество устройства, докато Sling Orange позволява само едно устройство.

Sling Blue + Orange е най-доброто от двата свята, тъй като получавате всички канали, предлагани от Sling TV. Също така ще можете да предавате поточно на до три устройства едновременно.

Ако искате да завъртите Sling TV, компанията предлага 7-дневен безплатен пробен период.

YouTube TV

Последната опция в днешния състав е най-новата, която се присъединява към линията на ножовете. YouTube TV стартира през април миналата година и идва директно от Google.

Понастоящем достъпна на 80 различни пазара, YouTube TV продължава да расте. Всъщност наскоро беше добавена поддръжка както на Apple TV, така и на Roku Ultra / Roku Streaming Stick +.

Що се отнася до ценообразуването, нещата не биха могли да бъдат по-прости, тъй като $ 35 на месец Ви осигуряват над 50 канала. Има само няколко добавки, които се предлагат под формата на Showtime ($ 11 / месец) и Fox Soccer Plus ($ 15 / месец).

На 23 февруари Google обяви увеличение на цените за Youtube TV и добави допълнителни опции за любителите на спорта.

Според Rueters,

По-малко от една година след стартирането на YouTube TV, компанията увеличава ценообразуването си до $ 40 на месец от $ 35 на месец, тъй като добавя каналите на Turner, които включват TNT, CNN и TBS, а скоро ще добави MLB Network и NBA TV, компанията казах.

Един привлекателен аспект на YouTube TV е неговата облачна DVR функционалност. Google твърди, че можете да записвате толкова съдържание, колкото искате, и DVR ще запази съдържанието до 9 месеца.

Тези, които искат да изпробват YouTube TV, могат да се запишат за ТРИДЕСЕТ ДЕН безплатна пробна версия. Това е най-дългият от групата.

Кое е най-доброто?

Наистина е трудно някой да каже коя услуга за телевизионно предаване на живо е най-добрата за всички. Може да имате нужди, които другите няма, и обратно, което прави това трудно.

Ако търсите най-здравата система, докато прерязвате кабела, вероятно ще искате да изберете PlayStation Vue или DirecTV Now. Това ще струва скъпо всеки месец, но все пак може да бъде жизнеспособна опция, ако наистина искате да се отървете от кабелните кутии.

YouTube TV има леко предимство във факта, че включва абонамент за YouTube Red. Това ще премахне всички реклами от вашите видеоклипове в YouTube, като същевременно ще предостави някои допълнителни предимства. Също така ще спестите $ 10 на месец, тъй като това е цената на Red абонамента.

За тези, които не искат всички допълнителни излишни украшения, Sling TV и Hulu Live TV са може би най-добрите опции. Hulu получава предимство тук поради факта, че получавате достъп до цялата поточна библиотека на компанията.

Най-добрите опции на Apple TV за любителите на спорта

Това беше трудно поради факта, че ESPN се предлага от всички стрийминг услуги. Въпреки това любителите на футбола ще искат да погледнат PlayStation Vue или YouTube TV.

Причината за това се дължи на факта, че можете да добавите Fox Soccer Plus към която и да е услуга. Ценообразуването за FSP е една и съща $ 15 на месец за двете платформи и пак ще получите включени основните си Fox Sports 1 и ESPN канали.

YouTube TV също се превръща в огромен конкурент, когато става въпрос за спортна енергия. Тази година Google насочи към феновете на спорта с телевизионните си реклами. Деветдесет и шест процента от рекламите на YouTube TV по телевизията досега тази година са се появили по време на спортни програми, включително Super Bowl, според iSpot.tv, която проследява телевизионни реклами. Google вече ще поддържа MLB Network и NBA TV скоро.

Най-добрите опции на Apple TV за ентусиасти на филми

Ако сте човек, който обича да гледа филми и оригинални сериали като „  Игра на тронове“ , тогава DirecTV Now ще отиде на най-добрия вариант. Докато всички други платформи за стрийминг предлагат възможност за добавяне поне на HBO и Cinemax към микса, само DirecTV Now предлага както гореспоменатите опции, така и Starz. Най-добрата част от това е фактът, че DTV Now таксува абонатите само 5 долара на месец за HBO и Cinemax и 8 долара на месец за Starz.

В сравнение с други опции, следващата най-добра опция вероятно ще бъде PlayStation Vue. Това се дължи на различните предлагани пакети, които включват или HBO & Cinemax за $ 21.99 на месец, или Epix и Showtime за $ 13.99 на месец. Освен това можете да преминете към абонамента за PS Vue Ultra и да включите и трите опции в допълнение към повече от 85 други канала.

Заключение

На пазара има много различни услуги за стрийминг и в бъдеще е вероятно да се появят още. С тези пет опции обаче ще бъдете трудно да намерите по-добри опции другаде.

Най-хубавото е, че можете да използвате вашия Apple TV (или да вземете такъв за евтини) и наистина да отрежете кабела. Ако искате да изминете допълнителната миля, можете да вземете цифрова антена, да я свържете към вашия телевизор и да получите всичките си местни канали в ефира.

Ако не сте сигурни, изпробвайте безплатния абонамент, предоставен от някои от тези доставчици на услуги, и след това можете да изберете кой искате да се придържате.

Кажете ни каква услуга за стрийминг сте избрали и защо сте взели това решение!

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found