Актуализациите на приложенията не работят (или не се показват) в App Store

Няколко потребители съобщиха, че App Store не показва правилно актуализации, което означава, че въпреки че значка показва, че има налични актуализации, App Store казва „Приложенията са актуални“

Как да поправя:

Трябва напълно да затворите приложението App Store. За да направите това, натиснете двукратно бутона за начало, докоснете и задръжте иконата на App Store и след това, когато започне да се разклаща, докоснете знака минус. Сега натиснете отново бутона Начало и отворете App Store, като докоснете иконата на App Store.

Актуализациите на App Store не се актуализират

Това е различен тип проблем, който се появява, когато натиснете „Актуализиране на всички“ в магазина за приложения. Когато докоснете Актуализиране на всички, магазинът за приложения трябва автоматично да актуализира всички ваши приложения, които изискват нова актуализация. Много потребители обаче откриват, че или автоматичните актуализации никога не преминават, или те се обновяват много бавно.

Ако имате този проблем след скорошна актуализация на iOS, ето няколко съвета, които можете да опитате да разрешите този проблем. Опитайте всяка от тези стъпки по-долу и проверете дали проблемът е разрешен.

Ето как да поправите App Store да не се актуализира

 • Първата стъпка, която често се оказва полезна при повечето проблеми с iPhone, е твърдото нулиране на вашето устройство. Това е особено вярно, след като устройството ви е актуализирано до най-новата iOS. Извършете Hard Reset на вашия iPhone. Няма да загубите никакви данни.
  • Как да извършите хардуерно нулиране на вашия iPhone 7/8 / X и други модели
 • Следващата стъпка, ако приложенията ви все още са в режим на актуализация, е да опитате да промените DNS сървърите на вашето устройство. Актуализирайте DNS на вашия iPhone до 8.8.8.8 или 8.8.8.4 и изберете ръчна конфигурация
  • Как да конфигурирате DNS на вашия iPhone
 • Излизането от App Store и повторното влизане понякога също решават този проблем
 • Ако това е свързано с Wi-Fi, можете да опитате и превключите Wi-Fi в Настройки ON / OFF няколко пъти и след това да опитате и да видите дали вашите приложения започват да се актуализират с по-висока скорост. Подобно на бавната Wi-Fi връзка, нулирането на мрежовите връзки на вашия iPhone също може да бъде полезно в този случай.

Свързани:

 • App Store не работи: празен екран
 • Как да включите и изключите Genius за приложения на iPad, iPhone или iPod touch
 • Не може да се свърже с iTunes store / App Store

скорошни публикации

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found